Ulice Cloverfield 10: Další nervy drásající trailer

Ulice Cloverfield 10: Další nervy drásající trailer | Fandíme filmu
Stala se ze světa neobyvatelná pustina nebo Mary Elizabeth Winstead drží v krytu naprostý šílenec? A která varianta je vlastně horší?

Po Super Bowl Spotu je tady další upoutávka na Ulici Cloverfield 10 (10 Cloverfield Lane). Trailer se z velké části opět soustředí především na děsivou zkušenost Mary Elizabeth Winstead, kterou John Goodman drží zamčenou v jakémsi podzemním krytu a tvrdí jí, že to dělá pro její vlastní dobro, protože na povrchu by zemřela. A teď která varianta je horší: Být pod zámkem u šílence doma nebo čelit absolutní destrukci celého světa (nebo aspoň nejbližšího okolí)? Film zamýšlel začínající režisér Dan Trachtenberg původně jako samostatný minimalistický thriller z uzavřeného prostoru. Produkční společnosti Bad Robot (J.J. Abrams) se jeho projekt natolik líbil, že jej zafinancovala a šikovně zapasovala do světa Cloverfieldu, aby na maličký projekt přitáhla větší diváckou pozornost. A zatím se to daří!

Mladá žena se probudí po autonehodě ve sklepě cizího chlapíka, jenž jí tvrdí, že na povrchu se nedá po chemickém útoku přežít a jediná šance na život je zůstat na místě. Hlavní hrdinka však postupem času přestává jeho slovům věřit a kvůli neustále rostoucímu napětí v uzavřeném prostoru, se sama pokusí zjistit pravdu. Česká premiéra je stanovena na 7. 4..

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest