Suicide Squad: Nové plakáty. A co Deathstroke?

Suicide Squad: Nové plakáty. A co Deathstroke? | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Deathstroke musel zmizet ze seriálu Arrow. Objeví se na filmovém plátně?

Dole v galerii najdete dva nejnovější plakáty ke snímku Suicide Squad (Sebevražedný oddíl). Zatím jsou pouze vyfocené někde na zdi v kině, ale snad se co nejdřív dočkáme oficiálního zveřejnění, protože oba postery vypadají stylově. Kromě plakátů se také vynořily další spekulace o Deathstrokeovi. Scénář filmu se před začátkem natáčení přepisoval, a tak se objevila řada zvěstí, které se nakonec promítly do filmu jen v hodně pozměněné podobě a jiné se nepotvrdily vůbec. Jednou z postav, která byla s filmem hodně spojována, je také antihrdina Deathstroke. Po tom ale dlouho nebylo vidu ani slechu. Až do teď.

Marc Guggenheim, jeden z producentů seriálu Arrow, odpovídal fanouškům na dotazy a byl tázán i na Deathstrokea, kterého si v předchozích sezonách seriálu zahrál Manu Bennett. Guggenheim reagoval se slovy, že jej momentálně nemohou v seriálu využít, protože je „svázaný s jiným DC projektem“. A v poslední době v seriálu také zemřelo několik členů televizní verze Suicide Squad. Náhoda? Podle internetových spekulantů nikoliv.

Opět se rozvířily teorie o tom, že se Deathstroke v Sebevražedném oddílu nakonec přeci jen objeví, i kdyby jen jako Slade Wilson a maskovaným mstitelem se měl stát až později. Největší stín podezření padá na Scotta Eastwooda, syna slavnějšího Clinta. Tomu byla nabídnuta role Stevea Trevora ve Wonder Women (nakonec ji dostal Chris Pine), avšak Scott ji odmítl a raději přijal vedlejší roli v Suicide Squad. Opravdu se spokojil s nevýrazným štěkem? Nebo ví víc než my a už se těší, jak se z něj v budoucnu vyklube Deathstroke? Podle totálně nepotvrzených drbů dokonce v zákulisí na Eastwoodově kostýmu visí jmenovka „S. Wilson“. Podle jiných zvěstí však má hrát Eastwood Dicka Graysona (to je v komiksech postupně Batmanův sidekick Robin, později hrdina Nightwing), takže jak sami vidíte, potvrzeného není v tuhle chvíli prakticky vůbec nic, snad tedy jen to, že se Deathstroke v nejbližší době neobjeví v Arrowovi, ale uvidíme jej někde jinde.

Deathstroke někdy vystupuje čistě jako padouch, jindy jako temný hrdina. Geneticky upravený voják patří k nejobávanějším zabijákům DC Universe. Ovládá řadu zbraní a bojových technik, vládne nadlidskou silou. Díky své ikonické dvoubarevné masce, je vizuálně nezaměnitelný a momentálně je populární také díky videohrám s Batmanem a seriálu Arrow.

Být zlý je bezva. Tým těch nejnebezpečnějších superzločinců dostane ty nejsilnější zbraně, jaké má vláda k dispozici a je vyslaný na misi, během které má zneškodnit tajemnou a neporazitelnou bytost (Cara Delevingne). Americká agentka tajných služeb Amanda Waller (Viola Davis) rozhodla, že úkol může splnit jedině tajně poskládaná skupina různorodých a opovrženíhodných jedinců, kteří prakticky nemají co ztratit. Členové týmu však záhy zjistí, že nebyli vybraní proto, že mají šanci uspět, ale proto, že na ně snadno půjde svalit vina, až nevyhnutelně selžou. Rozhodnou se členové sebevražedného oddílu nasadit své životy a zkusí uspět navzdory všem předpokladům nebo všichni začnou jednat na vlastní pěst a na ostatní se vykašlou?  

Film píše a režíruje David Ayer, dále hrají Jared Leto, Margot Robbie, Jai Courtney, Will Smith nebo Joel Kinnaman. Datum české premiéry je stanoveno na 4.8. 2016.

Zdroje: CBM, Heroic Hollywood, Heroic Hollywood II

Galerie: 2

Suicide Squad: Nové plakáty. A co Deathstroke? | Fandíme filmu Suicide Squad: Nové plakáty. A co Deathstroke? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest