Kniha džunglí: Super Bowl přinesl nový plnohodnotný trailer

Kniha džunglí: Super Bowl přinesl nový plnohodnotný trailer | Fandíme filmu
S každým dalším trailerem působí Jungle Book jako dobrodružná pohádka, která bude mít sílu nás naprosto strhnout a ponořit do svého světa. K tomu nejnovější plakát. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Na konec videa jsme přidali ještě jeden, "pseudo 3D" spot, který byl vysíláný přímo během Super Bowlu a na plnohodnotný trailer odkazoval.

Kdo by to byl před pár měsíci řekl, že se zrovna z Knihy džunglí (The Jungle Book) vyklube jeden z nejzajímavěji vyhlížejících filmů letošního roku. Jestli jsem nad prvními upoutávkami ještě maličko váhal, tak ta nejnovější už mě má zcela omotaného kolem prstu. Džungle je možná fotorealistická jen v některých momentech, ale vůbec to nevadí. Sledujeme vizuálně krásnou pohádku, ze které tu a tam dýchne něco „víc“, nějaký záběr, který ohromí tím, že je k nerozeznání od skutečnosti. Ústřední příběh je jednoduchý, což mu jen dodává na síle. V útěku malého Mauglího do džungle je nebezpečí, dobrodružství, něco velkolepého i humor a určitá rozpustilost. Malý Neel Sethi je charismatický človíček, slavní dabéři jednotlivých zvířat si zjevně svoje úlohy královsky užívají a vše balí do perfektního tvaru fantastická hudba. A co víc, na rozdíl od většiny ostatních filmů nezveřejnila Kniha džunglí během Super Bowlu jen krátký spot, ale rovnou celý, plnohodnotný trailer. Další upoutávky z letošního Super Bowlu najdete tady.

Kniha džunglí vypráví příběh Mauglího (Neel Sethi), lidského mláděte, které vychovala rodina vlků. Vlčici Rakši, která se jej ujala, namluvila Lupita Nyong’o, vůdce smečky Akélu namluvil Giancarlo Esposito. Mauglí už ale není v džungli vítán. Obávaný tygr Šer Chán (Idris Elba) moc dobře cítí jizvy, které mu způsobila lidská ruka a přísahá, že Mauglího zahubí. Chlapec je nucený opustit jediný domov, který kdy znal a vydává se na cestu plnou sebepoznání, vedený pouze moudrým panterem Baghírou (Ben Kingsley) a rozverným medvědem Balúem (Bill Murray). Po cestě Mauglí potkává tvory džungle, kteří mu nejsou vždycky zrovna přátelsky nakloněni. Mezi nimi je i Kaa, hypnotická krajta se svůdným hlasem (Scarlett Johansson) a prolhaný opičí král Ludvík (Christopher Walken), který se Mauglího snaží přesvědčit, aby mu vydal nebezpečné tajemství – oheň. Podle předlohy Rudyarda Kiplinga režíruje Jon Favreau. Datum české premiéry je stanoveno na 21. dubna 2016, datum slovenské premiéry na 14.4. 2016.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest