Black Panther bude přímo odkazovat k Infinity War

Black Panther bude přímo odkazovat k Infinity War | Fandíme filmu
Šéf Marvelu poodhaluje, na co se v Black Pantherovi můžeme těšit.

Ještě před začátkem nového roku se šéf Marvelu Kevin Feige rozpovídal o novinkách, které jeho studio chystá. Řeč přišla také na Black Panthera, který se z 6.7. 2018 přesunul na 16.2. 2018. Místo toho, abychom jej viděli až po první části Avengers: Infinity War (4.5. 2018) jej tedy uvidíme už před ní. Feige tvrdí, že příběh T'Chally (Black Panthera) je pro studio nesmírně důležitý a přímo se na příští Avengers pojí. Což je podle Kevina důvod, kvůli kterému byla premiéra posunuta.

Feige dále slibuje, že krom vynikající ústřední postavy bude velkou předností snímku také království Wakanda, tedy zcela nové prostředí a kultura, které budou moci filmaři představit. Film má mít prmimárně černošské obsazení a bude to velké geopolitické akční dobrodružství, které se zaměří na královskou rodinu a T'Challovy panovnické potíže. Dozvíme se, co to znamená být králem.

Black Panthera ztvární Chadwick Boseman a poprvé jej uvidíme už příští rok ve snímku Captain America: Občanská válka. V komiksech je Black Panther vládce fiktivní africké země (bohaté na nerostné suroviny), který se za pomoci zázračné rostliny stane superhrdinou. Tento zvláštní druh flory mu jednoduše zlepší jeho fyzické vlastnosti (zhruba na úroveň Captaina Ameriky) a on se může vesele vrhnout do potírání zločinu. V roli jeho protivníka Ulysse Klawa uvidíme Andyho Serkise, ve vedlejší roli se má objevit také Martin Freeman. Scénář postupně psali Mark Bailey a Joe Robert Cole. Režírovat by měl Ryan Coogler. Datum mezinárodní premiéry je stanovené na 16.2. 2018.

Zdroj: Empire (přes CBM)

Black Panther

29.01.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Drama, Fantasy, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest