Deadpool: IMAX teaser, IMAX plakát a další vánoční dárečky

Deadpool: IMAX teaser, IMAX plakát a další vánoční dárečky | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 9 obrázků
Deadpool pro vás má výborné video k opožděnému pečení cukroví a další obrázky, které směřují ke slavnostnímu odhalení traileru. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Deadpool je k nezastavení. Jen pár hodin od zveřejnění naší poslední novinky se objevil zbrusu nový TV spot, který je plný nových záběrů a zřejmě naznačuje, jakým směrem se  bude ubírat očekávaný trailer. Ve spotu také poprvé slyšíme promluvit mutanta Colossuse, který si pro nás přichystal nemalé překvapení. Na place kovového X-Mena ztvárnil Andre Tricoteux, kaskadér a příležitostný herec. Teď se ale ukázalo, že Trixoteux byl najatý pouze jako dublér, díky tomu, že byl na roli dostatečně vysoký. Hlas (a některé pohyby) Colossusovi ve skutečnosti propůjčil srbský herec Stefan Kapicic, který musel své obsazení až donedávna tajit. Kapic se tu a tam objeví v nějaké vedlejší roli v americkém filmu nebo seriálu, jinak ale hraje hlavně v Evropě, ať už před kamerou nebo v divadle. Do role byl podle všeho vybraný především díky jeho ruskému přízvuku, který bude hrát u postavy Piotra „Colossuse“ Rasputina důležitou roli. Dole v galerii si Colossuse (nebo snad Colossa?) prohlédnout na nových fotkách a najdete tam i fotku Stefana Kapicice.

Původní článek, 23.12.: Už v noci z pátku na sobotu se pochlubí Deadpool (Ryan Reynolds) svým novým trailerem. Zatím na něj alespoň odkazuje spolu s parťákem Weaselem (T.J. Miller) v krátkém videu. Ve druhém videu maskovaný antihrdina vysvětluje, jaké jsou výhody IMAXu a ve třetím videu asi hodinu a půl hoří bobek v pytlíku a do toho hraje sváteční muzika. No neberte to! V galerii na vás čeká nový IMAX plakát, vánoční plakát ve slušivém svetru, stránka scénáře filmu s Deadpoolovými poznámkami, Deapoolovo ohlédnutí za rokem 2015, společná fotka Ryana Reynoldse a T.J. Millera a také Deapoolovské emotikony, které si můžete stáhnout na iPhone nebo na Android.

V hlavních rolích hrají Ryan Reynolds, Morena Baccarin, Ed Skrein, T.J. Miller a Gina Carano. Režíruje nováček Tim Miller, scénář napsali Rhett Reese a Paul Wernick. Česká premiéra je stanovena na 11.2. 2016.

Deadpool vypráví příběh nekonvenčního antihrdiny od Marvel Comicsu. Wade Wilson sloužil u zvláštních jednotek, stal se žoldákem a nakonec byl vystaven krutým experimentům, které zesílily jeho schopnost regenerace a vysloužily mu přezdívku Deadpool. Vyzbrojený novými schopnostmi a temným, pokřiveným smyslem pro humor, se Deadpool vydává na lov muže, který zničil jeho život.

Zdroje: T.J. Miller, EW, Ryan Reynolds

Galerie: 10

Deadpool: IMAX teaser, IMAX plakát a další vánoční dárečky | Fandíme filmu Deadpool: IMAX teaser, IMAX plakát a další vánoční dárečky | Fandíme filmu Deadpool: IMAX teaser, IMAX plakát a další vánoční dárečky | Fandíme filmu Deadpool: IMAX teaser, IMAX plakát a další vánoční dárečky | Fandíme filmu Deadpool: IMAX teaser, IMAX plakát a další vánoční dárečky | Fandíme filmu Deadpool: IMAX teaser, IMAX plakát a další vánoční dárečky | Fandíme filmu Deadpool: IMAX teaser, IMAX plakát a další vánoční dárečky | Fandíme filmu Deadpool: IMAX teaser, IMAX plakát a další vánoční dárečky | Fandíme filmu Deadpool: IMAX teaser, IMAX plakát a další vánoční dárečky | Fandíme filmu Deadpool: IMAX teaser, IMAX plakát a další vánoční dárečky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest