The Brothers Grimsby: Trojka trailerů na akční komedii

The Brothers Grimsby: Trojka trailerů na akční komedii | Fandíme filmu
Ani v příštím roce se neobejdeme bez špiónů. Koukněte na ukázky ke komedii, v níž se Mark Strong snaží odvrátit nebezpečí se Sachou Baronem Cohenem.

Letos se nám na plátnech kin sešli špióni v celkem v hojném počtu. Dostalo se nám jak vážnějšího, tak i odlehčenějšího pojetí a bylo opravdu z čeho vybírat. V příštím roce si z téhle tematiky budou utahovat The Brothers Grimsby, kde si roli tajného agenta zahraje drsný Mark Strong (Kingsman: Tajná služba, Sherlock Holmes) a na pomoc bude mít svého bratra se zanícením fotbalového chuligána (jako vážně), kterého ztělesnil Sacha Baron Cohen (Ali G, Borat, Diktátor).

Norman „Nobby“ (Cohen) má vše, co by člověk jeho rodinného jména mohl chtít, včetně jedenácti dětí a nejnádhernější přítelkyně na severovýchodě Anglie. Je tu však jedna věc, jež mu chybí. Jeho malý bratr Sebastian (Strong), jehož se Nobby snažil najít dvacet osm let od chvíle, kdy byli v dětském věku rozděleni. Když se Nobby se svým bratrem konečně po letech shledá, netuší, že je nejen nejsmrtelnějším agentem v řadách MI6, ale také se dozvídá o tajném plánu, který spustí globální teroristický útok. Na útěku a neprávem obviněn si Sebastian uvědomuje, že pokud chce zachránit svět, bude potřebovat pomoc největšího idiota, kterým je bohužel jeho bratr. 

Režie akční komedie se ujal Louis Leterrier (Podfukáři, Neuvěřitelný Hulk). Na scénáři se vyřádil Phil Johnston (Raubíř Ralph), spolu se Sachou Baronem Cohenem. Ve vedlejších rolích se představí Penélope Cruz, Isla Fisher (Podfukáři), Rebel Wilson (Ladíme 1 a 2), Ian McShane (John Wick, Rallye smrti) nebo Scott Adkins (Ninja 1 a 2, Postradatelní 2). Snímek má datum premiéry v českých a slovenských kinech stanovené na 10. 3. 2016.

Nejnovější ukázka předkládá materiál, který vypadá jako dva samostatné filmy. Strongův úvod jako by skutečně vypadl z akčního filmu, kdežto Cohenovy počáteční momenty připomínají spíš tragikomedii. Mezi pablbem Cohenem a smrtelně vážným Strongem by však mohla zavládnout správná chemie. Navíc o skloubení akce a komických situací ve filmu zřejmě nebude nouze. Posuďte sami.

Zdroj: Comingsoon

Grimsby

11.03.2016 | USA, Velká Británie, Austrálie
Akční, Komedie
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest