Už teď mi chybíš: Barrymore a Collette proti rakovině

Už teď mi chybíš: Barrymore a Collette proti rakovině | Fandíme filmu
Drew Barrymore a Toni Collette byly kamarádky od nepaměti. Teď jim přátelství zkomplikují těhotenství a rakovina. Seznamte se s filmem, koukněte na trailery.

Nejlepší kamarádky navždy? Platí to doopravdy? Přesně to zjistí Milly a Jess, hlavní hrdinky nového filmu s názvem Už teď mi chybíš (Miss You Already) režisérky Catherine Hardwicke. Milly a Jess se znají odmala, vždy se jedna druhé se vším svěřovaly, a toto pouto jim vydrželo až do dospělosti, přestože každá z nich už žije trochu odlišným způsobem. Milly bydlí v krásném domě s manželem a dvěma dětmi, Jess žije poněkud bohémštějším životem na hausbótu se svým přítelem. Jejich přátelství projde zatěžkávací zkouškou, když Jess po dlouhém neúspěšném tažení konečně otěhotní, zatímco Milly je ve stejné době diagnostikována rakovina prsu.

Scénář k britskému snímku napsala Morwenna Banks, pro kterou je film scénáristickou prvotinou. Režisérka Catherine Hardwicke ve mně vzbuzuje ambivalentní pocity, posuďte sami – má na svém kontě Legendy z Dogtownu, ale i první Stmívání. Už teď mi chybíš má jinak slušné obsazení, Jess a Milly ztvární Drew Barrymore (Charlieho andílci) a Toni Collette (Šestý smysl). Z vedlejších rolí se sluší zmínit Dominica Coopera (Need for Speed), který si zahrál manžela Milly a Paddyho Considinea (The World's End, Pride) v úloze Jessina přítele. Pokud máte chuť na hořkosladkou komedii, Už teď mi chybíš má datum české premiéry stanovené na 31. prosince, datum slovenské na 14.1. 2016. Zatím přikládáme nálož videí, která zahrnuje trailer a doslova fůru klipů.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest