Nový Spider-Man: Objeví se Iron Man a Captain America?

Nový Spider-Man: Objeví se Iron Man a Captain America? | Fandíme filmu
Tom Holland mluví o castingu nebo o tom, kdy a kde se bude nový Spider-Man točit.

Když Chris Evans a Robert Downey Jr. minulý týden v talk show Jimmiho Kimmela představovali světu první trailer na Captain America: Civil War, zmínil se Downey o tom, že oba dva spolu budou v Atlantě už brzy točit znovu. Server ComicBook.com následně přišel se zajímavou teorií, podle které by se oba dva pánové mohli objevit v příštím Spider-Manovi. Tom Holland, Spider-Manův představitel, před časem uvedl, že se příští Spider-Man bude točit z větší části právě v Atlantě (a asi týden nebo dva v New Yorku), a že natáčení má začít v průběhu příštího roku. V minulosti se také objevila nepotvrzená zvěst, která tvrdila, že ve filmu uvidíme Iron Mana.

Dá se předpokládat, že studio Sony dělá všechno proto, aby mu partneři z Marvelu kvůli propagačním důvodům nějaké svoje hrdiny k natáčení vypůjčili, ale zatím bych bral šťavnatou teorii s velkou rezervou. Evans v rozhovoru s Kimmelem dodává, že se do Atlanty vrátí v chladnější části roku a už dříve novinářům tvrdil, že na podzim nebo v zimě se v Atlantě začnou točit Avengers: Infinity War. Je tedy pravděpodobné, že se herci u Kimmela bavili právě o téhle produkci, nikoliv o Spider-Manovi.

Na toho je v poslední době hodně často dotazovaný Tom Holland, který momentálně propaguje námořní historické drama V srdci moře. Připouští, že zatím o filmu prakticky nic neví, a i kdyby věděl, stejně by nemohl prozradit příliš. Přesto se snaží reportéry (a potažmo tedy fanoušky) alespoň trochu navnadit. Uvedl například, že se mu při kamerových zkouškách moc dobře spolupracovalo s Robertem Downeym Jr. nebo že se během castingů předváděl salta, aby producentům předvedl své gymnastické schopnosti. Následně ale připustil, že Marvel stejně nechce, aby jeho herci dělali kaskadérské kousky sami. Což je pochopitelné, protože kaskadér je nahraditelný, zatímco zraněný herec brzdí celé natáčení.

Za Toma se u producentů přimluvil také jeho kolega ze Srdce moře, Chris Hemsworth. Ten prozradil, že když už casting na roli nového Spider-Mana blížil do finále, zavolal do Marvelu a řekl jim, že jestli chtějí někoho, kdo je skromný a tvrdě maká, s Tomem nesáhnou vedle. Sám Holland pro změnu pochválil předchozího představitele Spider-Mana a o Andrew Garfieldovi dokonce řekl, že byl jako Peter Parker tak dobrý, že bude mít co dělat, aby jej nekopíroval. Možná mu dokonce zkusí šlohnout pár jeho hereckých triků. Momentálně Toma čeká především jazykový kurz v New Yorku (je Brit a potřebuje pilovat americký přízvuk) a pak samotné natáčení. Jak už bylo řečeno, bude se odehrávat někdy během příštího roku v Atlantě, pravděpodobně ve chvíli, kdy tamější ateliéry vyklidí Strážci Galaxie 2, kteří se tam začnou točit začátkem jara.

Datum premiéry nového Spider-Mana je stanoveno v Česku i na Slovensku na 27.7. 2017.

Zdroje: Jimmy Kimmel, ComicBook, SHH, Digital Spy, Irish Examiner, NY Daily News

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest