Batman v Superman: Nová upoutávka už v úterý!

Batman v Superman: Nová upoutávka už v úterý! | Fandíme filmu
K tomu nový obrázek a nová videa o filmových kostýmech. A proti komu by se mohli v závěru filmu postavit?

Společně s poslední předvánoční částí seriálu Gotham bude odvysílán také nový sneak peek na snímek Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti. Obdobná zpráva už tu jednou byla, nicméně tentokrát je vše oficiálně potvrzené přímo od televizní stanice Fox, takže v noci z pondělka na úterý očekávejte novou upoutávku.

Dnes přikládáme jeden nový obrázek (viz galerie) a dvě nová videa z batmanovské výstavy. Nedávno jsme z té samé výstavy viděli video o novém Batmobilu, aktuální spoty se soustředí především na kostýmy (i když Batmobil také pár vteřin dostane). Vedle rekvizit ze snímku Batman v Superman se videa ohlížejí i za staršími filmy. A jestli ani po virtuální návštěvě výstavy nebudete mít dost, můžete si otevřít jeden potenciální spoiler. Jedna batmanovská hračka potenciálně odhaluje, kdo by se mohl v závěru BvS temnému rytíři a muži z oceli postavit. Hračky se vždycky nemusí filmové předlohy držet na sto procent, přesto klikejte pouze na vlastní nebezpečí!

Rázný maskovaný mstitel z Gothamu nedokáže nechat metropolisského novodobého spasitele bez povšimnutí a nekontrolovatelnému superhrdinovi s božskými schopnostmi se postaví. Zatímco spolu ale Batman se Supermanem vedou válku a svět se snaží rozhodnout, jaké hrdiny vlastně potřebuje, objeví se nová hrozba, která vystaví lidstvo většímu nebezpečí, než cokoliv předtím. Batmana ztvárnil Ben Affleck, Supermana Henry Cavill. Dále hrají Gal Gadot, Jesse Eisenberg, Amy Adams, Diane Lane, Jeremy Irons, Laurence Fishburne, Jason Momoa, Ray Fisher, Tao Okamoto, Scoot McNairy, Callan Mulvey, Jena Malone nebo Holly Hunter. Režíruje Zack Snyder, podle scénáře Davida S. Goyera a Chrise Terria. Datum české premiéry je stanoveno na 24.3. 2016.

Zdroje: Amazon, FOX

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest