Muži v černém 4 = Ženy v černém

Muži v černém 4 = Ženy v černém | Fandíme filmu
Po Krotitelích duchů mají ženy převzít otěže i v Mužích v černém.

Muži v černém jsou úspěšnou značkou, kterou chce i nadále studio Sony plně využívat. Po dokončení předraženého třetího dílu se série ocitla tak trochu ve slepé uličce, kdy se příliš nezdálo, že by bylo možné i nadále pokračovat s ústřední dvojicí Will Smith, Tommy Lee Jones. Letos v září pak producenti dokonce rovnou uvedli, že skutečně plánují restart s novými postavami.

Před delší dobou studio reálně zvažovalo, že by sérii sloučilo s 21 Jump Street a novými hrdiny by se stali Schmidt (Jonah Hill) a Jenko (Channing Tatum). To už je ale asi také pasé. Aktuálně producenti Laurie MacDonald a Walter Parkes uvádějí, v novém dobrodružství by měla být prominentní alespoň jedna žena v černém! Zdá se také, že se značka nebude restartovat zcela, nejspíš půjde toliko o příběhy nových postav, zasazených do toho samého světa, který vybudovaly předešlé filmy. A na rozdíl od září, kdy producenti účast Willa Smithe vylučovali, jsme se tentokrát dočkali o něco méně rezolutního „Willa nikdy nemůžete zcela vyloučit“. (Tommy Lee Jones se naopak nevrátí ani omylem - tím si můžete být jistí). 

Co vy na to? Will Smith a ženská partnerka? Mohlo by to fungovat? Nebo Will pouze v roli nějakého šéfa a k němu zbrusu nové obsazení hrdinů? Tak či tak jsme jako ženu v černém viděli zatím jen Lindu Fiorentino na konci úplně první filmu (viz titulka), takže proč nějaké další adeptce nedat šanci.

Zdroj: BBC

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest