Trable o Vánocích: Bláznivá sváteční komedie se skvělým obsazením

Trable o Vánocích: Bláznivá sváteční komedie se skvělým obsazením | Fandíme filmu
John Goodman, Olivia Wilde či Ed Helms slaví Vánoce v tom nejširším rodinném kruhu a mohla by z toho vylézt komedie, na kterou se bez obav můžete podívat s rodinou vlastní. Pusťte si trailery.

Svátky už pomalu klepou na dveře. Pokud se na ně chcete naladit nějakým filmem, a neláká vás podesáté koukat na Lásku nebeskou nebo na Sám doma, můžete letos vyrazit do kina. 10.12. má totiž premiéru komedie Trable o Vánocích (v originále Love the Coopers). Ta láká na opravdu silné obsazení, posuďte sami – Alan Arkin (Argo, Střihoruký Edward), John Goodman (Big Lebowski), Diane Keaton (Annie Hall, Kmotr 1-3), Ed Helms (Pařba ve Vegas, Kancl), Amanda Seyfried (Mamma Mia!, Bídníci), Marisa Tomei (Wrestler, Bláznivá, zatracená láska), Olivia Wilde (House, Tron: Legacy) Anthony Mackie (Captain America 2 a 3) a další.

Film vypráví o každoročním vánočním rodinném srazu rodiny Cooperových. Na něm se sejdou celkem čtyři generace, a díky následné sérii nepravděpodobných událostí a nečekaných návštěv se z rodinné sešlosti stane blázinec. Jak to celé dopadne, asi tušíte. Z přiložené nálože videí můžete posoudit, jestli to bude stát za to, nebo jestli to opět pojistí stará dobrá klasika.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest