Mute: Příští film Duncana Jonese nabírá obsazení

Mute: Příští film Duncana Jonese nabírá obsazení | Fandíme filmu
Upír Eric z True Blood a Ant-Man jsou na palubě sci-fi Duncana Jonese, které chce režisér natočit začátkem příštího roku.

Než se Warcraft: První střet dostane za sedm měsíců do světových kin, tak si Duncan Jones hodlá v mezičase (nejspíš v březnu) natočit menší sci-fi s názvem Mute. Příběh je situován čtyřicet let do budoucnosti, kdy v Berlíně vlivem proudění přistěhovalců dochází k nepokojům. Hlavním hrdinou bude Leo Beiler, němý barman, kterého si zahraje Alexander Skarsgård (seriál True Blood, Bitevní loď). Ten se vydá do ulic hlavního města Německa pátrat po zmizelé ženě, což jej zavede až do podsvětí, kde narazí na dvojici zvláštních amerických chirurgů, přičemž jedním z nich bude Paul Rudd (Ant-Man, Zprávař 1 a 2). Otázkou je, jestli Leovi v hledání pomohou nebo mu to je ještě přitíží.

Režisér na projektu pracoval dlouhých dvanáct let a teď je nadšený, že tohle vysněné sci-fi, které je hodně jiné než ty, které se v posledních letech točí, konečně vnikne. Navíc si pochvaluje, že u toho budou Skarskård a Rudd. Menší roličku by měl dostat Sam Rockwell, kterého Jones obsadil už do svého debutu Moon, jenž se má mimochodem odehrávat ve stejném fiktivním světě jako chystaný Mute. Další příjemnou novinkou je, že o hudbu se postará prověřený skladatel Clint Mansell, jehož hudební motivy jsme mohli slyšet právě v Moon, ve Fontáně nebo třeba v Requiem za sen. Scénář pochazí od Jonese a Mikea Johnsonů.

Zdroj: Comingsoon

Mute

23.02.2018 | Velká Británie, Německo
Sci-Fi, Thriller, Mysteriózní
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest