Prometheus 2 tak trochu zdržuje Aliena 5

Prometheus 2 tak trochu zdržuje Aliena 5 | Fandíme filmu
20th Century Fox
Prometheus 2 se mezitím chystá do Austrálie a vyhlédl si Rebeccu Ferguson do jedné z rolí.

Když se v létě objevila zpráva, že by Prometheus 2 (nově známý pod názvem Alien: Paradise Lost) mohl zpozdit pátého Vetřelce se Sigourney Weaver v hlavní roli, nechal se tehdy režisér Neill Blomkamp slyšet, že to není tak docela pravda. Několik měsíců poté Blomkamp sám od sebe fanouškům vzkazuje, že jeho Vetřelec „tak trochu“ čeká na / je zdržovaný Prometheem 2".

Nevíme, jestli se jedná o nějaké větší zdržení než to dosavadní, protože producent obou filmů, Ridley Scott, už od začátku říkal, že Vetřelec 5 bude na pořadu dne teprve po dokončení pokračování Promethea. Proluka ale podle všeho bude delší, než se původně zdálo, protože Blomkamp teď uvádí, že začne pracovat na jiných projektech. Ridley Scott v poslední době několikrát připustil, že by chtěl natočit více než jedno pokračování Promethea, a že jeho film v nějakém ohledu s tím Blomkampovým koliduje. Filmoví fanoušci zvědaví na Blomkampův nápad, se tak musí obrnit trpělivostí a doufat, že se pátého příběhu Ellen Ripley někdy v daleké budoucnosti přeci jenom dočkáme.

Přípravy Alien: Paradise Lost mezitím vesele pokračují. Definitivně bylo potvrzeno, že se bude natáčet v Austrálii a produkce pomalu spouští také casting. Asi před dvěma týdny Ridley Scott v rozhovoru uvedl, že Elizabeth Shaw (Noomi Rapace) a android David (Michael Fassbender) při své cestě na planetu Inženýrů potkají nějakou další posádku. A její členkou by mohla být Rebecca Ferguson (Mission: Impossible 5). Ve scénáři je blíže nespecifikovaná, leč výrazná ženská role a studio by se vůbec nezlobilo, kdyby se do ní podařilo obsadit právě Rebeccu.

Zdroje: Deadline, Neill Blomkamp, Australská vláda

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest