Smrtonosná past 6 jako prequel/reboot

Smrtonosná past 6 jako prequel/reboot | Fandíme filmu
Bruce Willis chybět nebude, ale přidá se k němu jeho mladší já.

Úroveň kvality série Smrtonosná past je spíše sestupná a dva roky starý pátý film už odradil i značnou část těch nejvěrnějších fandů. Do kina ale na svého oblíbeného hrdinu přišli, a tak bylo další pokračování už od prvopočátku naprosto nevyhnutelné. Tu a tam se objevila nějaká neurčitá zvěst, teď je ale další pokračování definitivně na cestě. I když tedy „pokračování“ není možná úplně přesné označení.

Bruce Willis se ve filmu objevit má, avšak bude pouze vyprávět příběh o tom, jak se v roce 1979 v ulicích New Yorku stal z mladého Johna McClanea ten ostřílený drsňák, kterého známe z jednotlivých filmů. Zřejmě se tedy jedná o pokus o jakýsi restart, po kterém by mladší herec mohl sérii teoreticky převzít. Pracovně se prozatím novém filmu říká Die Hard Year One.

Podobně jako v případě Smrtonosné pasti 3 byl projekt zamýšlený jako zcela samostatný film, který však producent Lorenzo di Bonaventura (Transformers, Red) společně s režisérem Lenem Wisemanem (Smrtonosná Past 4, Underworld) předělali právě na Smrtonosnou past. Momentálně se hledá scenárista, který celou tuhle taškařici připraví. Protože jinak se projekt opravdu nazvat nedá. Původní Smrtonosná past byla jedinečná v tom, že zasadila obyčejného poldu do neobyčejné situace. Dělat z McClanea „superhrdinu“, který si už někdy předtím prošel příběhem svého zrodu, je podle mě jen další hřebík do rakve kdysi vynikající série. Nebo to vidíte jinak? Zaslouží si projekt šanci?

 Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest