Black Panther si vybral scenáristu

Black Panther si vybral scenáristu | Fandíme filmu
Marvel sáhnul do vlastních řad. K tomu nejnovější obrázek hlavního hrdiny. AKTUALIZOVÁNO - Film mění datum premiéry.

AKTUALIZACE: Black Panther mění datum premiéry, nově bude uveden už 16.2. 2018. Marvel totiž oznámil celou řadu dalších změn, které zakrátko probereme v samostatné novince.

Původní článek: První celovečerní marvelovku s černošským superhrdinou by měl napsat Joe Robert Cole. Studio s ním momentálně jedná a podpis smlouvy se blíží. Cole je jedním z lidí, kteří vzešli z interního scenáristického programu, ve kterém Marvel „vychoval“ třeba Nicole Perlman (Strážci Galaxie, Captain Marvel), Christophera Yosta (Thor: The Dark World, Thor: Ragnarok) nebo Edwarda Ricourta (Jessica Jones). A pro Marvel Joe už dokonce v minulosti psal. Stojí za první verzí scénáře k Inhumans, avšak podle aktuálních informací je pravděpodobné, že příští scenárista začne totálně od nuly a Robertovy nápady vůbec nebude brát v potaz. Z dosavadní tvorby se Cole může pochlubit vlastním celovečerákem Amber Lake a spoluprací na seriálu American Crime.

Režisér projektu se prozatím stále hledá. Nabídku v minulosti dostala Ava DuVernay (Selma), ta ji však odmítla, protože měla o filmu jiné představy, než studio. Ve hře byl také F. Gary Gray, jenže ten nejspíš natočí Rychle a zběsile 8, takže na Marvel asi nebude mít čas. Hledání tedy pokračuje. V galerii najdete poslední obrázek Panthera, který se objevil online.

Hlavní roli Black Panthera hraje Chadwick Boseman, ve vedlejších rolích se ve filmu mají objevit Andy Serkis a Martin Freeman. Datum premiéry je v českých kinech stanoveno na 5.7. 2018.

Zdroje: The Wrap

Black Panther

29.01.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Drama, Fantasy, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest