Nemilosrdní: Jean Reno jako nekompromisní polda

Nemilosrdní: Jean Reno jako nekompromisní polda | Fandíme filmu
Zítra jde do českých a slovenských kin francouzský remake drsné kriminálky The Sweeney. Seznamte se.

Fanoušci charismatického francouzského herce Jeana Rena (Leon) se mohou již od zítřka zajít podívat na jeden z jeho nejnovějších filmů, na Nemilosrdné (Antigang). Film je remakem anglického filmu The Sweeney (2012, remake seriálu z roku 1975) a scénář k němu napsali téměř nezkušení Tristan Schulmann a François Loubeyre. Na režisérské křeslo zasednul Benjamin Rocher, který před Nemilosrdnými natočil pár průměrně hodnocených snímků, především se zombie tématikou. Kromě zmiňovaného Rena ve filmu dále účinkují například Caterina Murino (Casino Royale), Alban Lenoir (Goal of the Dead) nebo Thierry Neuvic (Život po životě).

Ostřílený detektiv Serge Buren (Reno) a jeho parťák Cartier (Lenoir) vedou tým pařížských policistů s poněkud neotřelými vyšetřovacími metodami. Přesto, že pro žádnou ránu nejdou daleko, má jejich práce skvělé výsledky. Ovšem jejich nový nadřízený Becker (Neuvic) nemá pro jejich postupy pochopení a chce na stanici zavést nový řád. Situaci policistům z týmu neulehčujte ani fakt, že má Buren milostný poměr s Cartierovou manželkou Margaux (Murino). Když se však na scéně objeví skupina lupičů, kteří mají své akce perfektně naplánované, jsou dobře vyzbrojeni a násilí jim není cizí, musí Buren a jeho kolegové vynaložit veškeré úsilí pro jejich dopadení.

Pro ty, co hledají nenáročnou akční zábavu by Nemilosrdní neměli být krokem vedle, ostatním v rozhodování možná pomůže trailer níže.

Nemilosrdní: Trailer s českými titulky

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest