Wonder Woman hned ve třech různých obdobích?

Wonder Woman hned ve třech různých obdobích? | Fandíme filmu
Už třetí zdroj tvrdí, že se příhody Wonder Woman budou odehrávat v několika různých časových obdobích.

Wonder Woman (Gal Gadot) poprvé potkáme příští rok v březnu ve snímku Batman v Superman a zhruba rok potom v jejím samostatném filmu. Oficiálně zatím o ději filmu nevíme nic, ale server Den of Geek teď přišel se zákulisní zvěstí, podle které se film bude odehrávat rovnou ve třech časových obdobích. První část se má odehrávat v blíže nespecifikované minulosti na Themysciře, ostrově Amazonek, ze kterého princezna Diana (Wonder Woman) pochází. Pak by se měl děj přesunout do období první světové války, přesně do roku 1916. Závěrečná část by se pak odehrávala v současnosti a nějakým způsobem směřovala k Justice League: Část první.

Premiéra filmu je pořád ještě daleko, takže zatím není jak ověřit přesnost aktuální zprávy, avšak je pravda, že něco podobného už jsme ze dvou různých zdrojů slyšeli. Jednou se mluvilo o tom, že se tři různé filmy o Wonder Woman budou odherávat ve třech různých obdobích a následně jsme z jiného zdroje slyšeli o tom, že by se jeden jediný film měl odehrávat během první světové války a posléze v současnosti. Je tedy čím dál pravděpodobnější, že různá časová období budou v příběhu Wonder Woman skutečně figurovat, když podobné informace tak často prosakují na veřejnost. Natáčení začíná už příští měsíc, tak třeba z fotek z placu budeme moudřejší.

Wonder Woman je jednou z nejmocnějších postav DC Universe, s trochou nadsázky ji můžeme označit za Supermana v sukních. Pochází ze skrytého ostrova Amazonek, odkud přichází jako vyslanec na Zemi, kde bojuje proti bezpráví. Ve filmech má být Wonder Woman poloviční bohyně, dcera boha Dia.

Postavu na plátnech ztvární Gal Gadot a ještě před samostatným filmem postavu uvidíme v Batman v Superman: Dawn of Justice. Režíruje Patty Jenkins, hlavní mužskou roli ztvární Chris Pine. Česká premiéra Wonder Woman je naplánována na 22.6. 2017.

Zdroj: Den of Geek

Wonder Woman

25.05.2017 | USA
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest