Avengers: Doplní Lokiho další padouch?

Avengers: Doplní Lokiho další padouch? | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
K tomu ruský trailer s novými záběry a nový bourák Tonyho Starka.

Že bude Avengerům zatápět Loki, to už víme. Téměř stoprocentní je i to, že mu bude pomáhat mimozemská skvadra Skrullů. Teď Movieweb vypátral, že by se ve filmu mohl objevit ještě jeden padouch a to konkrétně Red Skull z Captaina Ameriky! Společnost NECA, která se zabývá výrobou akčních figurek, totiž rozeslala hračkářstvím popis kolekce, kterou připravuje k uvedení Avengers do kin a mezi postavičkami je uveden i Rudá lebka. Bylo by samozřejmě pozoruhodné, kdyby se Marvelu dařilo tak dlouho držet pod pokličkou druhého záporáka, ale obávám se, že kdyby Red Skull ve filmu opravdu byl, jen těžko by jeho představitel, Hugo Weaving, tak dlouho unikal pozornosti médií. Možnosti jsou tedy s největší pravděpodobností dvě: Buď je to celé kachna nebo NECA přihodila Rudou lebku do počtu, aby bylo figurek co nejvíc.

A teď už něco málo hmatatelnějších novinek. V galerii najdete čerstvé fotky automobilu Acura NSX, ve kterém se bude ve filmu prohánět Tony Stark (přinesl ComicBookMovie.com) a na konci textu na vás čeká ruská verze traileru, ve které, podobně jako ve verzi německé, najdete něco málo zbrusu nových záběrů.

 

The Avengers: Ruský trailer

 

Galerie: 3

Avengers: Doplní Lokiho další padouch? | Fandíme filmu Avengers: Doplní Lokiho další padouch? | Fandíme filmu Avengers: Doplní Lokiho další padouch? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest