Kniha džunglí: První ochutnávka

Kniha džunglí: První ochutnávka | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Je tu první kratičká ukázka z Favreauovy Knihy džunglí. A kdy uvidíme novou hranou disneyovku v plnohodnotném traileru?

Do kin se z nějakého důvodu chystají hned dvě různé Knihy džunglí. Jedna od Andyho Serkise, mistra oboru performance capture, a jedna od Jona Favreaua (Iron Man 1 + 2, Elf), potažmo od studia Disney. Ta druhá vychází jak z původní knihy Rudyarda Kiplinga, tak z Disneyho animovaného filmu z roku 1967. Film je natáčený podobnou metodou jako Avatar, kdy chlapec Mauglí byl ztvárněný jako jediný živým hercem (nováčkem Neelem Sethim), zatímco všechno kolem něj vyrostlo za pomoci digitálních triků. Z Disneyho prezentační akce D23 se v srpnu nesly poměrně nadšené ohlasy, které chválily grafické zpracování předkládané ukázky i atmosféru, ve které se nesla. My zatím z první, několikasekundové upoutávky mnoho nepoznáme, ale v pondělí bychom se měli dočkat regulérního teaser traileru, tak snad konečně také zjistíme, čím přesně jsou zámořští novináři tak očarovaní.

Kniha džunglí vypráví příběh Mauglího, lidského mláděte, které vychovala rodina vlků. Vlčici Rakši, která se jej ujala, namluvila Lupita Nyong’o, vůdce smečky Akélu namluvil Giancarlo Esposito. Mauglí už ale není v džungli vítán. Obávaný tygr Šer Chán (Idris Elba) moc dobře cítí jizvy, které mu způsobila lidská ruka a přísahá, že Mauglího zahubí. Chlapec je nucený opustit jediný domov, který kdy znal a vydává se na cestu plnou sebepoznání, vedený pouze moudrým panterem Baghírou (Ben Kingsley) a rozverným medvědem Balúem (Bill Murray). Po cestě Mauglí potkává tvory džungle, kteří mu nejsou vždycky zrovna přátelsky nakloněni. Mezi nimi je i Kaa, hypnotická krajta se svůdným hlasem (Scarlett Johansson) a prolhaný opičí král Ludvík (Christopher Walken), který se Mauglího snaží přesvědčit, aby mu vydal nebezpečné tajemství – oheň. Dole v galerii najdete plakát, artwork a několik fotek ze zákulisí. Datum české premiéry je stanoveno na 21. dubna 2016, datum slovenské premiéry na 14.4. 2016.

Your firsssst look is coming Monday on @AccessHollywoodLive. #JungleBook @disneythejunglebook

Video zveřejněné uživatelem Walt Disney Studios (@disneystudios),

Fotky: Jon Favreau

Galerie: 7

Kniha džunglí: První ochutnávka | Fandíme filmu Kniha džunglí: První ochutnávka | Fandíme filmu Kniha džunglí: První ochutnávka | Fandíme filmu Kniha džunglí: První ochutnávka | Fandíme filmu Kniha džunglí: První ochutnávka | Fandíme filmu Kniha džunglí: První ochutnávka | Fandíme filmu Kniha džunglí: První ochutnávka | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest