Captain America 3: Znesvářené strany na artworcích

Captain America 3: Znesvářené strany na artworcích | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Chcete vědět, kteří hrdinové budou stát v Civil War na dvou stranách barikády? Prozradí vám to nové promo obrázky.

Téma snímku Captain America: Občanská války je jednoduché. Captain America a Iron Man se neshodnou v názoru na zásadní politickou otázku a rozhádají se natolik, že nakonec mezi nimi dojde k otevřenému konfliktu. Jejich jednotliví přátelé a kolegové (tedy další superhrdinové) se postaví vždy na jednu nebo druhou stranu barikády. Podle starších zvěstí mají kapitána podporovat Falcon, Hawkeye, Scarlet Witch, Ant-Man a posléze také Winter Soldier. Na straně Iron Mana mají stát War Machine, Black Widow, Vision a Spider-Man. Black Panther měl být nestranný.

Na Internet se teď dostaly artworky, které předchozí informace zcela nevyvracejí, ale v detailech se přeci jen liší. Jak sami můžete vidět dole v galerii, Captaina na obrázcích podporují Ant-Man, Hawkeye, Agentka Sharon Carter, Falcon a Winter Soldier. Iron Mana potom War Machine, Black Widow, Black Panther a Vision. Proč ty drobné rozdíly?

Podle starších spekulací se Spider-Man v marketingové kampani vůbec neobjeví. Možná proto, že částečně patří Sony, možná proto, že jde o malé cameo, kterým nechce Marvel diváky příliš obelhávat. Nebo má být pro návštěvníky kin Pavoučí muž malým překvapením. Oficiálně Marvel stále ještě nepotvrdil, že se Peter Parker ve filmu objeví a většina lidí přeci jen filmové weby pravidelně nečte.

Black Panther se buď k Tonymu nakonec připojí nebo zkrátka marketingové oddělení nechtělo, aby na obrázcích chyběl a Captain měl tak výraznou převahu. Nejpřekvapivější je tak asi úplné vynechání Scarlet Witch a naopak zařazení agentky Sharon Carter (Emily VanCamp), o které jsme toho zatím v rámci natáčení příliš neslyšeli. Je tedy docela dobře možné, že „Agentka 13“ nakonec bude mít ve filmu daleko větší úlohu, než jsme čekali. V komiksech jde o výraznou postavu, která dokonce chodila s Captainem Amerikou.

Všechny artworky najdete dole v galerii, v komentářích dejte vědět, jak se vám rozložení sil líbí.

Captain America: Civil War navazuje tam, kde skončil Age of Ultron. Steve Rogers vede nový tým Avengers, který se i nadále snaží ochraňovat lidstvo. Po dalším mezinárodním incidentu, který se neobejde bez obětí a škod, však narůstá politický tlak na ustanovení řádu, který pevně určí, kdy a kde mají Avengers zasahovat a kdo je odpovědný za případné škody. Politický tlak rozdělí Avengers a to ve chvíli, kdy se snaží svět ochránit před novým hanebným nepřítelem.

Ve filmu se vrací ti Avengers, kteří se na konci Age of Ultron stále nalézali na zemském povrchu, tedy Captain America (Chris Evans), Iron Man (Robert Downey Jr.), Black Widow (Scarlett Johansson), Hawkeye (Jeremy Renner), War Machine (Don Cheadle), Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), Vision (Paul Bettany) a Falcon (Anthony Mackie). Dále se vrací postavy z Captaina Ameriky: Winter Soldier, tedy Winter Soldier (Sebastian Stan), Sharon Carter (Emily VanCamp) a Crossbones (Frank Grillo). Dále se ve filmu objeví také Ant-Man (Paul Rudd) a generál Ross (William Hurt). Nově se ve světě Marvelu představí také Black Panther (Chadwick Boseman), Baron Zemo (Daniel Brühl) a Martin Freeman v blíže nespecifikované roli. Režírují Joe a Anthony Russoovi, scénář napsali Christopher Markus a Stephen McFeely. Česká premiéra je naplánována na 5.5. 2016. 

Zdroj: CBM

Captain America: Občanská válka

12.04.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 5

Captain America 3: Znesvářené strany na artworcích | Fandíme filmu Captain America 3: Znesvářené strany na artworcích | Fandíme filmu Captain America 3: Znesvářené strany na artworcích | Fandíme filmu Captain America 3: Znesvářené strany na artworcích | Fandíme filmu Captain America 3: Znesvářené strany na artworcích | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest