Blade: Bude nový Blade žena?

Blade: Bude nový Blade žena? | Fandíme filmu
A jak do toho zapadá Wesley Snipes?

O dalším Bladeovi se mluví dlouho. Nebo přinejmenším o něm mluví jeho představitel, Wesley Snipes, který by se po návratu z vězení ke své nejslavnější roli moc rád vrátil. O něco opatrnější je Marvel, který na postavu před časem znovu získal práva, ale nechce nic uspěchat. Nějaká jednání ale zřejmě za zavřenými dveřmi probíhají.

Během letošního Comic-Conu Snipes uvedl, že měl s Marvelem „produktivní a krásnou“ schůzku a probíral s ním „řadu věcí“. Zatím ale neví, jak věci zapadají do plánů studia, nejspíš o tom ještě nebylo rozhodnuto.

Server Bleeding Cool teď tvrdí, že by Snipes v příštím Bladeovi nemusel hrát hlavní roli. Marvel údajně v příštím filmu udělá hlavní hrdinku z Bladeovy dcery Fallon Grey, stejně jako v nově chystaném komiksu. Ten byl momentálně nakladatelskou částí Marvelu odložen a podle Bleeding Cool je to právě proto, že komiks náhle nabyl na důležitosti, když jej studio plánuje zfilmovat, a vše tak musí být dotažené k dokonalosti.

Bleeding Cool je sice server méně spolehlivý, který občas přinese kachnu, ale řada z jeho zákulisních zpráv se také později potvrdila. Pokud by se skutečně chtěl Marvel při přípravách příštího filmu inspirovat zmiňovaným komiksem, čekal by nás příběh šestnáctileté holky z oregonského venkova:

Fallon je úspěšná studentka i oblíbená spolužačka, ale má pocit, že je v ní něco víc. To se potvrdí, když její městečko napadnou běsi a ji samotnou začnou pronásledovat nadpřirozené síly. Čeká ji ale něco ještě víc šokujícího, než příšery, co jsou jí v patách. Eric Brooks, alias Blade, její otec. Jeden v druhém najdou smysl života, kterým oběma tak chyběl.

Toliko oficiální synopse filmu. Dali byste Bladeovi v roli mentora mladé upírobijky šanci nebo hrdinu chcete vidět jako hlavní hvězdu večera? Pokud Marvel skutečně chce obsadit Snipese, představení Bladeova staršího já by smysl dávalo. Zároveň by se také jednalo o první postavu, kterou by si ve filmu studia Marvel zahrál stejný herec, který měl roli ještě v dobách, kdy práva na značku držela nějaká jiná společnost.

Dříve se proslýchalo, že Ghost Ridera, Bladea a Punishera by Marvel mohl zpracovat jako televizní seriály. A jen krátce na bylo oznámeno, že Punisher bude jednou z postav druhé série Daredevila. Mohl by být tedy i nový Blade realizován jako seriál? Nebo jej radši uvidíte na plátně?

Pro nezasvěcené doplňujeme, že Blade je komiksový poloviční upír, který likviduje své krvechtivé druhy. Zatím se dočkal tří celovečerních filmů se Snipesem a jednoho samostatného televizního seriálu.

Zdroje: Deadline, Bleeding Cool, Bleeding Cool II

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest