War of the Planet of the Apes vyhlíží prvního člověka

War of the Planet of the Apes vyhlíží prvního člověka | Fandíme filmu
Hlavní postavou bude stále lidoop Caesar, ale teď si filmaři vyhlédli také představitele jedné z klíčových lidských rolí.

Ve Zrození Planety opic se inteligentní lidoop Caesar (Andy Serkis) do popředí teprve prodíral, ale v Úsvitu Planety opic už bylo jasné, kdo je tady hlavním hrdinou. Přesto lidé stále hrají v opičích filmech velice důležitou úlohu. Minule stál v popředí Malcolm (Jason Clarke), jeden z vůdců sanfranciské komunity přeživších, která se s Caesarovým kmenem shodou nešťastných okolností pustila do otevřeného konfliktu. Ve War of the Planet of the Apes (Válka o Planetu opic) se lidský hrdina opět vymění. Jednu z klíčových lidských postav by si měl zahrát Gabriel Chavarria, se kterým teď studio jedná o podpisu smlouvy. Chavarria je zatím poměrně neznámý herec, jednu z hlavních rolí má v seriálu East Los High, vidět jsme jej mohli v dramatu Za lepší život.

O třetím dílu opičí série víme jenom tolik, že se Andy Serkis vrátí v roli Caesara, režíruje opět Matt Reeves, scénář znovu píše Mark Bomback, hudbu znovu složí Michael Giacchino. Caesar má být ve filmu až mytickým vůdcem, který podle zkazek opic z budoucnosti vyvedl svůj „lid“ z područí, podobně jako to udělal třeba starozákonní Mojžíš v Egyptě. Další potenciální podrobnosti a spekulace o ději najdete ve starším článku. Datum české premiéry je naplánováno na 13.7. 2017.

Zdroj: THR

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest