Bláznivá dovolená: Sada videí před premiérou

Bláznivá dovolená: Sada videí před premiérou | Fandíme filmu
Jak se porcují krávy čtyřkolkou či jak se koupe v lidských exkrementech, to všechno slibuje nová Bláznivá dovolená.

Už příští týden do našich kin dorazí Bláznivá dovolená, restart komediální série o rodině Griswoldových, která týrala bránice v osmdesátých letech minulého století. Nový film se drží prakticky totožné formule, jako ten původní. Otec rodiny Rusty (Ed Helms) vzpomíná na báječnou dovolenou v autě, na kterou jej vzal spolu s mámou a ségrou táta, když byl ještě kluk. Teď, jako dospělý, chce stmelit svoji vlastní rodinu, a tak s manželkou a dvěma syny také vyráží na cestu napříč Spojenými státy.

Vedle odkazů na původní filmy sází nová Vacation především na klasickou lásku i nenávist uvnitř rodiny a také na hodně obhroublí humor. Fekální i násilné vtipy jsou na denním pořádku, jak se ostatně sami můžete přesvědčit v přiložených upoutávkách. Na agregátoru recenzí Rotten Tomatoes momentálně u filmu svítí nepříliš lichotivá známka 4/10, u nás budeme o chlup smířlivější. Filmu nechybí řada opravdu vyvedených vtipů, jen by to chtělo, aby jich bylo víc...

Vacation: Poslední upoutávky

V hlavních rolích se objeví Ed Helms (Pařba ve Vegas) jako Russ Griswold, Christina Applegate (Zprávař, Ženatý se závazky) jako jeho manželka a Skyler Gisondo a Steel Stebbins jako jejich nezletilí synové, kteří chtě nechtě musí s bláznivým taťkou vyrazit na cestu napříč Amerikou. Leslie Mann (Čtyřicítka na krku, Jedna za všechny) si zahrála Russovu sestru Audrey, Chris Hemsworth (Thor, Rivalové) se potom objeví v nečekaně komediální roli jejího narcistického milence. Ve vedlejších rolích se mihnou také Charlie Day (It's Always Sunny in Philadelphia, Šéfové na zabití) či Keegan-Michael Key (Key & Peel). Chevy Chase a Beverly D'Angelo si zopakovali role Clarka a Ellen Griswoldových. Snímek natočili jako svůj režisérský debut scenáristé John Francis Daley a Jonathan M. Goldstein, kteří napsali Šéfy na zabití 1 a 2 či Neuvěřitelného Burta Wonderstonea. Momentálně píší příštího Spider-Mana. Premiéra Bláznivé dovolené (Vacation) je naplánována v Česku a na Slovensku na 27.8. 2015.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest