Rytmus: Sídliskový sen - Dokument o známém rapperovi

Rytmus: Sídliskový sen - Dokument o známém rapperovi | Fandíme filmu
Jednou z premiér tohoto týdne je dokument o jedné z nejznámějších osobností česko-slovenské hiphopové scény. Seznamte se, koukněte na trailer.

I ten, kdo se nezajímá o slovenský a český hiphop, pravděpodobně někdy slyšel o Patrikovi Vrbovském, alias Rytmusovi. Jeho jméno se občas objevuje v bulváru, několik týdnů strávil také na televizních obrazovkách, jako porotce pěveckých soutěží. Dokument RYTMUS sídliskový sen připravoval režisér Miro Drobný se svým štábem dlouhých osm let a jakkoliv se jeho zaměření dle slov samotných tvůrců s postupem času měnilo, nakonec je jádrem filmu rapperův osobní život. O Rytmusově tvorbě a významu pro lokální hiphopovou scénu se dozvíte pramálo, takže je možné, že si film daleko víc užijí Rytmusovi skalní fanoušci, kteří jej jako hudebníka už dobře znají a chtějí se dozvědět i něco o něm samotném. Snímek se soustředí na Patrikovo dospívání na sídlišti, na jeho život bez vlastního otce, hledání vlastní identity i vyrovnávání se skutečností, že je poloviční Rom.

V českých i slovenských kinech se dokument promítá od včerejška, přikládáme trailer a oficiální synopsi distributora.

Rytmus: Sídliskový sen - Trailer

Pohled do soukromí nejznámějšího slovenského rapera, který vyrůstal na sídlišti a dnes je z něj fenomén: Rytmus.

Film RYTMUS sídliskový sen vznikal 8 let a zblízka dokumentuje život jedné z nejznámějších osobností česko-slovenské hudební scény. Patrik „Rytmus“ Vrbovský vyrůstal v obyčejné rodině na sídlišti v Piešťanech a kvůli romskému původu se nejednou potkal s předsudky okolí. Dnes vydává alba v desetitisícových nákladech, byl porotce Superstar a jeho videa vidělo na internetu víc než 200 milionů uživatelů. Film nabídne i exkluzivní záběry z rodinných archivů, videí a fotografií, doložené osobními výpověďmi lidí z nejbližšího okolí Rytmuse.

Film bude uveden v originálním znění (český a slovenský jazyk). 


Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest