Godzilla 2 bude "větší a lepší"

Godzilla 2 bude "větší a lepší" | Fandíme filmu
Slibuje to scenárista filmu. A chystá se ještě jeden další Godzilla.

Režisér Gareth Edwards má momentálně plné ruce práce s Hvězdnými válkami: Rogue One a Godzilla 2 dorazí do kin až 8.6. 2018. Pokud vás ale tahle přerostlá ještěrka baví a chcete o ní znát každou nepatrnou novinku, máme pro vás alespoň tu.

Scénář filmu společně s Edwardsem chystá opět Max Borenstein, který byl také jedním ze scenáristů prvního filmu. Max už začal na scénáři pracovat a dušuje se, že filmaři jsou z pokračování opravdu nadšení. Jednička totiž byla dobře přijatá a svět už je ustanovený, takže ve dvojce bude prostor na „větší a lepší“ věci. Na loňském Comic-Conu něco takového naznačoval i Gareth Edwards, když fanouškům nepřímo slíbil, že by se mohla objevit populární monstra Rodan, Mothra a King Ghidorah.

Ta všechna pocházejí z původní japonské série o Godzillovi, která od roku 1954 čítá desítky filmů. Posledním přírůstkem byl v roce 2004 Godzilla: Final Wars a od té doby slavný ještěr mlčel. Letos v září se ale má začít natáčet nový restart, který půjde do kin příští rok. Film natočí Hideaki Anno (velepopulární animé Neon Genesis Evangelion) a Shinji Higuchi (hraná adaptace animé Attack on Titan). Higuchi slibuje, že půjde o zatím nejděsivějšího Godzillu vůbec, protože svět stíhaný teroristikými útoky a přírodními katastrofami dávno ztratil svou nevinnost.

Zdroje: Collider, Coming Soon

Godzilla II Král monster

22.03.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest