Deadpool: Nové fotky, trailer na cestě

Deadpool: Nové fotky, trailer na cestě | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 9 obrázků
Záporáci poodhalují své osobnosti. A kam by chtěl Ryan Reynolds Deadpoola do budoucna nasměrovat? AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: U zmiňovaného traileru pro širokou diváckou obec stále předpokládáme, že jej uvidíme společně s páteční americkou premiérou Fantastické čtyřky. Už v úterý (ve středu našeho času) ale uvidíme necenzurovanou verzi traileru, v rámci talkshow Conana O'Briena. Trailer představí sám Ryan Reynolds a bude mít 2 minuty a 41 vteřin. (A aby bylo jasno, zas tak ostrá daná upoutávka nebude, v Kanadě je přístupná od 14 let, to jen v USA je cokoliv nad kategorii "od 12 let" mládeži nepřístupné). 

Původní článek: První oficiální trailer na Deadpoola dostal rating, takže jej uvidíme někdy v nejbližších dnech. Možná společně s premiérou Fantastické čtyřky, další komiksovky studia Fox. Trailer promítaný v kinech bude přístupný i dětem, takže je docela dobře možné, že půjde o cenzurovanou verzi ostré upoutávky, která byla promítána na letošním Comic-Conu. Trailer bude mít 2 minuty a 24 vteřin. Ještě než se jej dočkáme, máme pro vás v galerii několik zcela nových fotek a několik dalších, které již byly zveřejněny dříve, ale teď se objevují ve vyšší kvalitě.

Něco málo se také dozvídáme o záporácích filmu, které hrají Ed Skrein (Hra o trůny, Kurýr: Restart) a Gina Carano (Rychle a zběsile 6, Zkrat). Dvojice Ajax a Angel Dust prošla procedurou velice podobnou programu Weapon X (ten udělal z Logana Wolverina). Oba dva byli smrtelně nemocní a díky krutým pokusům místo místa na hřbitově dostali nadlidské schopnosti. Následně pak stejné proceduře podrobili Wadea Wilsona a udělali z něj Deadpoola, který se následně snaží pomstít.

Ajax Angel Dust kdysi dávno našel a dodnes je jediný, koho tvrdá žena poslouchá. Film však schválně vykresluje vztah dvojice tak, aby nikdy nebylo zcela zřejmé, jestli je spíš sourozenecký, milenecký, jestli Angel Dust Ajaxe chápe jako svého mentora nebo jako svého „pasáka“. Sám Ajax je pak asociální stvoření, které by Skrein neoznačil za padoucha. On akorát prostě vůbec nic necítí. Necítí bolest, nevnímá klasické společenské zákonitosti.

Také jsme se dozvěděli, že roli Slepé Al hraje převážně divadelní a muzikálová herečka Leslie Uggams. V komiksech je Slepá Al něco mezi Deadpoolovým rukojmím a spolubydlící. Obě postavy se milují a nenávidí zároveň a Al je pro Deadpoola něco jako tetička May pro Petera Parkera. Kvůli slepotě nemůže Al vidět Deadpoolův znetvořený obličej.

A malá perlička na závěr. Ryan Reynolds v rozhovoru prozradil, že pokud by to bylo jen trochu možné, byl by rád, kdyby se Deadpool ještě jednou potkal s Wolverinem. Obě dvě postavy se spolu utkaly už v X-Men Origins: Wolverine, ale tenkrát to nebylo to pravé ořechové, Deadpool byl tehdy vykreslen jako němá zuřící bestie, ne jako hláškující poděs s černým smyslem pro humor, který si násilí užívá. Ať už to s Wolverinem vyjde nebo ne, Reynolds by se moc rád objevil i v chystaném snímku o zabijácké jednotce X-Force. Tým by vedl nekompromisní mutant Cable, Deadpool by byl takovou divokou kartou, esem v rukávu, které tým vytasí, když není zbytí.

Bonus: Deadpool na Comic-Conu

Deadpool vypráví příběh nekonvenčního antihrdiny od Marvel Comicsu. Wade Wilson sloužil u zvláštních jednotek, stal se žoldákem a nakonec byl vystaven krutým experimentům, které zesílily jeho schopnost regenerace a vysloužily mu přezdívku Deadpool. Vyzbrojený novými schopnostmi a temným, pokřiveným smyslem pro humor, se Deadpool vydává na lov muže, který zničil jeho život.

V hlavních rolích hrají Ryan Reynolds, Morena Baccarin, Ed Skrein, T.J. Miller a Gina Carano. Režíruje nováček Tim Miller, scénář napsali Rhett Reese a Paul Wernick (Zombieland, G.I. Joe 2). Česká premiéra je stanovena na 11.2. 2016.

Zdroje: Comicbook.com, Team Coco, Empire, Alberta Film Ratings, IGN, CBR, MTV, Leslie Uggams

Galerie: 10

Deadpool: Nové fotky, trailer na cestě | Fandíme filmu Deadpool: Nové fotky, trailer na cestě | Fandíme filmu Deadpool: Nové fotky, trailer na cestě | Fandíme filmu Deadpool: Nové fotky, trailer na cestě | Fandíme filmu Deadpool: Nové fotky, trailer na cestě | Fandíme filmu Deadpool: Nové fotky, trailer na cestě | Fandíme filmu Deadpool: Nové fotky, trailer na cestě | Fandíme filmu Deadpool: Nové fotky, trailer na cestě | Fandíme filmu Deadpool: Nové fotky, trailer na cestě | Fandíme filmu Deadpool: Nové fotky, trailer na cestě | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest