Nenasytná Tiffany: Český horor vyrazil z hospody

Nenasytná Tiffany: Český horor  vyrazil z hospody | Fandíme filmu
Režisérský debutant zkouší rozvířit stojatý český rybníček. Pomáhá mu v tom Leoš Noha (Okresní přebor) při nenasytné honbě za mamonem.

Mezi českými novinkami, které si letos na 50. Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary odbyly svoji premiéru je i „dobrodružná hororová komedie“ Nenasytná Tiffany od Andyho Fehu, která se promítala v rámci sekce Půlnoční filmy. Tento student pražské FAMU za sebou sice má již několik kratších projektů, ale teprve Nenasytná Tiffany, pro kterou také napsal scénář, je jeho celovečerním debutem. Dle dosavadních sporých ohlasů to ovšem nic nemění na kvalitě snímku. Chvála se snáší nejen na celkové pojetí a zpracování filmu s omezeným rozpočtem, ale také na herecké obsazení v čele s Leošem Nohou (seriál Okresní přebor).

Kromě Prahy se film natáčel také v Horním Jiřetíně, kde se zároveň konala předpremiéra filmu a jehož obyvatelé si ve filmu střihli pár rolí. Jako další ve filmu účinkují například Jiří Panzer, Pjeer Van Eck nebo Petr Čtvrtníček. O produkci filmu se postarala společnost Company F. V ČR se film začne promítat od 30.7.

Častý návštěvník hospod Pepa (Leoš Noha) si na svůj skromný život „vydělává“ vykrádáním chat a následným prodejem ukradených předmětů. Jednoho dne se mu náhodou do ruky dostane videokamera se záznamem, zachycujícím pohřešovaného hledače pokladů Xaviéra při jeho největším objevu. Po zhlédnutí videa je Pepa rozhodnutý tento poklad najít a řádně zbohatnout. Pro jeho získání však nebude stačit jen vykopat díru.

Nenasytná Tiffany: Upoutávky

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest