Pobřežní hlídka s Dwaynem Johnsonem v hlavní roli

Pobřežní hlídka s Dwaynem Johnsonem v hlavní roli | Fandíme filmu
Máme se dočkat záchranářské akční komedie, natočené v duchu 21 Jump Street.

Už od roku 2004 se chystá celovečerní adaptace populárního seriálu Pobřežní hlídka, která si prošla během let mnoha proměnami a několikrát jsme o ní ostatně také psali. Produkce si dlouho nebyla jistá, jak celovečerní film vlastně ladit. Původní seriál je směsicí procedurálního dramatu z prostředí plavčíků se soap operou, přičemž co si budeme namlouvat, svou popularitu do značné míry těžil především z toho, že přitažliví hrdinové a hrdinky trávili většinu epizod v plavkách.

Nakonec bylo rozhodnuto, že film bude akční komedií v duchu uznávaného restartu 21 Jump Street, který si z původní seriálu kromě jména bere jen ten nejzákladnější koncept a několik odkazů, na které se dá nostalgicky vzpomínat nebo se dají parodovat. Dwayne „The Rock“ Johnson by si v připravovaném snímku měl zahrát plavčíka, který svou práci bere smrtelně vážně a vždycky se řídí předpisy. Když jeho pláži hrozí ekologická katastrofa z rukou ropného magnáta, nezbude mu, než spojit síly s horkokrevným mladíkem, který naopak pravidla pobřežní hlídky nikdy nedodržoval.

Takový koncept určitě potenciál má, záležet tak bude čistě na tom, jak s ním tvůrci naloží. Režírovat má Seth Gordon, který má docela rozporuplné resumé. Na jednu stranu se podílel na řadě vynikajících seriálů, jako jsou The Office, Parks and Recreations nebo The Goldbergs. Z celovečerních filmů však z jeho tvorby stojí za zmínku jen první Šéfové na zabití a dokument The King of Kong, jinak má ale za sebou průměrnou zakázkovou produkci, jako jsou Čtvery Vánoce a Z cizího krev neteče. Poslední verzi scénáře napsali Damian Shannon a Mark Swift, kteří se zatím věnovali převážně hororovým filmům, jako jsou Freddy vs. Jason nebo nový Pátek třináctého. Natáčení má začít zkraje roku 2016, titulní obrázek pochází z Instagramu Dwaynea Johnsona - The Rock jej zveřejnil ve chvíli, kdy potvrdil, že se skutečně podílí na přípravách filmu.

Co se týče Davida Hasselhoffa nebo Pamely Anderson, hvězd původního seriálu, během letitých příprav se hovořilo o tom, že by v novém filmu mohly dostat camea, ale nijak definitivní to prozatím určitě není.

Zdroje: THR, Dwayne Johnson

Pobřežní hlídka

26.05.2017 | USA
Akční, Komedie
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest