Agentka Carter: První preview druhé sezony

Agentka Carter: První preview druhé sezony | Fandíme filmu
Co slibuje první synopse, které postavy se vrátí z první sezony, kolik dílů navíc dostaneme. A možná přijde i Ant-Man.

Před pár dny jsme vám představili třetí sezonu seriálu Agenti S.H.I.E.L.D.u, teď je načase si představit také druhou sezonu Agentky Carter. Peggy odvrátila obvinění z vlastizrady i výbuch v New Yorku, avšak podle oficiální synopse ji čeká ještě větší protivenství. Děj se bude odehrávat rok od událostí první série a z New Yorku se vypravíme do Los Angeles, kde si místní policie nebude vědět rady se zapeklitým případem. Tvůrci slibují inspiraci noirovými filmy, lesk i špínu poválečné Kalifornie nebo rovnou inspiraci snímkem L.A. - Přísně tajné. I když už Peggy nepracuje pro Howarda Starka, nemusí se držet v utajení a má otevřenou podporu některých členů špionážní agentury SSR, pořád je ženou v prostředí dominovaném šovinistickými muži a na západním pobřeží bude začínat znovu prakticky od nuly.

Vypadá to, že spolu s Peggy (Hayley Atwell) se do Hollywoodu stěhuje většina důležitých postav z první řady. Stoprocentně můžeme počítat s účastí agenta Sousy (Enver Gjokaj) a nejspíš by se měl vrátit také agent Thompson (Michael Murray). Společně s Peggy se má přestěhovat také aspirující herečka Angie (Lyndy Fonseca), avšak zdaleka nejlepší zprávou je, že se v druhé sérii stoprocentně vrátí Edwin Jarvis (James D'Arcy). Špičkování mezi ním a Peggy patřilo vždy k tomu nejlepšímu, co seriál nabízel, a určitě jej neubude, protože komorník Howarda Starka prý Kalifornii bude doslova nenávidět. Přestěhovat tuhle postavu bylo zdaleka nejobtížnější, avšak scenáristé nakonec našli pro Jarvisův přesun naprosto přirozený důvod.

Objevit se má i Howard Stark, ale opět pouze v několika epizodách, protože jeho představitel Dominic Cooper je vytížený jinými projekty. Posledním navrátilcem má být Dottie Underwood (Bridget Regan), ze které se vyklubala dvojitá agentka a odchovankyně nebezpečného ruského programu, ze kterého vzešla i Black Widow. Navzdory závěrečné scéně první řady naopak nemáme počítat s Arnimem Zolou, série se vydá zcela jiným směrem a nabídne nového nepřítele, konkrétně nějakou silnou ženskou postavu. Záporáků má být nicméně hned několik a všichni mají základ v komiksech.

Jednou z nových postav bude Wendy Fallon, hollywoodská hvězdička provdaná za bohatého firemního ředitele, která je daleko chytřejší, než dává najevo. Že by ona byla zmiňovanou záporačkou? Vedle ní potkáme také doktora Henryho, okouzlujícího podivína, který přistupuje k životu vědecky, ale sám sebe příliš vážně nebere. Jméno „doktor Henry“ samozřejmě zní ve světě Marvelu až příliš povědomě. Mohlo by se snad jednat o mladší já Henryho „Hanka“ Pyma, alias prvního Ant-Mana, kterého v přítomnosti hraje Michael Douglas? To se dozvíme nejpozději v lednu, kdy se Agentka Carter vrátí na obrazovky, opět jako mid-season výplň přestávky ve vysílání Agentů S.H.I.E.L.D.u. Tentokrát navíc rovnou v deseti epizodách! Následuje oficiální synopse:

Agentka Carter se vrací ve druhé sezoně plné dobrodružství a intrik, s Hayley Atwell v titulární roli nezastavitelné agentky SSR (Strategické Vědecké Zálohy). Po skončení války je Peggy odhodlaná bojovat proti hrozbám atomového věku, a tak se musí z New Yorku přesunout do Los Angeles, kde ji čeká její dosud nejnebezpečnější úkol. Ale i když najde nový domov, nové přátele a možná i novou lásku, zjistí, že za maskou zářících světel Hollywoodu se skrývá strašlivé nebezpečí, které hrozí všem, které přísahala ochraňovat.

Zdroje: Den of Geek, EW, EW II, EW III, EW IV, E! Online, MCU Exchange

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest