Agents of S.H.I.E.L.D.: První preview třetí sezony

Agents of S.H.I.E.L.D.: První preview třetí sezony | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Které postavy se vrátí, co říká oficiální synopse, co prozradili tvůrci a k tomu všemu první plakáty.

I když si Agenti S.H.I.E.L.D.u během druhé sezony výrazně vylepšili renomé, ztracené diváky už se zpátky získat nepodařilo a květnové finále dokonce mělo ze všech dosavadních epizod vůbec nejhorší sledovanost. Naštěstí to ale příliš nevadí, protože třetí řada už v té době byla odsouhlasená. Vysílat se začne 29.9. a i když na pořádné představení si musíme počkat na páteční prezentaci na letošním Comic-Conu, z dostupných střípků se dá slušný obrázek poskládat už teď.

Z herců se opět můžeme těšit na všechny představitele hlavních rolí, které známe z minulost. Clark Gregg se vrací jako ředitel S.H.I.E.L.D.u Phil Coulson, Ming-Na Wen jako agentka Melinda May, Brett Dalton jako Grant Ward, Chloe Bennet jako agentka Skye, Ian De Caestecker jako agent Leo Fitz, Elizabeth Henstridge jako agentka Jemma Simmons, Nick Blood jako Lance Hunter a Adrianne Palicki jako agentka Bobbi Morse. Nově je doplní také Luke Mitchell jako Lincoln a Henry Simmons jako Mack, kteří oba dosud hráli pouze vedlejší úlohy, ale byli povýšeni do rolí hlavních. O vedlejších postavách zatím nic bližšího nevíme, pouze Kyle MacLachlan se nechal slyšet, že pokud by o něj tvůrci stáli, rád si zopakuje svou roli Calvina Zaba.

Co zatím víme o ději? Podle jedné synopse se ředitel Phil Coulson vypraví na další nebezpečnou misi, aby svět ochránil před novou hrozbou, která vyvstala po válce S.H.I.E.L.D.u s Hydrou a militantní frakcí Inhumans. Podle druhé synopse se po souboji S.H.I.E.L.D.u s Jaying a jejími Inhumans ředitel Coulson rozhodne hledat další jedince s nadlidskými schopnostmi, aby z nich složil tým, který by byl schopný čelit hrozbám, jaké svět zatím nespatřil. Agenti S.H.I.E.L.D.u ale brzy zjistí, že nejsou jediní, kdo hledá nové Inhumans. A poslední oficiální prohlášení rovnou otevřeně říká, že Skye povede tým Secret Wariors (utajených bojovníků).

V komiksech se jedná o další z řady populárních týmů, tenhle konkrétně Nick Fury založil ve chvíli, kdy si nebyl jistý, komu ze svých lidí může věřit, protože mimozemští nájezdníci začali nahrazovat důležité pozemšťany dvojníky. Jednalo se o skupinu převážně mladých lidí, kteří dosud své nadlidské schopnosti neprojevili, často šlo o potomky nejrůznějších hrdinů nebo padouchů. Stejně jako v televizním podání byla první členkou týmu Quake (Skye).

Z výše řečeného můžeme předpokládat, že v seriálu se budou členové týmu rekrutovat především z řad Inhumans, kterých by se mělo objevit docela dost, vzhledem k tomu, že se na konci minulé řady dostaly transformační krystaly do potravinového řetězce. Z toho co prozradili tvůrci seriálu je patrné, že nepřátelskou skupinou, která se také snaží rekrutovat osoby s nadpřirozenými silami, je zřejmě nová Hydra pod vedením Granta Warda, který touží po pomstě. Další z klíčových dějových linií vylíčí osud Simmons, kterou v posledních momentech minulé řady pohltil mimozemský monolit. A zajímavé bude samozřejmě i to, jakým způsobem se do děje vrátí agentka Morse, která už po traumatickém zážitku s Wardem nechtěla pokračovat ve službě. Agenti S.H.I.E.L.D.u sní rozhodně napevno počítají, zvlášť po tom, co byly zrušeny plány na seriálový spin-off, ve kterém se měla Morse vydělit společně s agentem Hunterem.

Zatím se zdá, že na Ant-Mana třetí řada seriálu žádným způsobem navazovat nebude, avšak Captain America: Civil War je pro příští filmový cross-over přímo stvořený. Tajné organizace, osoby s nadlidskými silami, to všechno jsou hlavní témata, ze kterých bude příští filmová marvelovka silně čerpat! Dole v galerii najdete první plakáty, v pátek se pak nezapomeňte vrátit pro další podrobnosti, které odhalí Comic-Con, kam scenáristé zavítají s kompletním hereckým obsazením.

Zdroje: Variety, Variety II, TV Insider, Collider, Collider II, Marvel, Marvel II, CBR

Galerie: 2

Agents of S.H.I.E.L.D.: První preview třetí sezony | Fandíme filmu Agents of S.H.I.E.L.D.: První preview třetí sezony | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest