Mission: Impossible 5 v televizních upoutávkách

Mission: Impossible 5 v televizních upoutávkách | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Narůstající věk pro Toma Cruise není žádnou překážkou, protože v přiložených ukázkách se stále hrne do nebezpečných kaskadérských kousků.

Kde je Hunt?“ No přece za volantem BMW, v napínavé honičce na motorkách nebo plandá na boku letadla. Zkrátka nová hrozba a další nemožná mise, ovšem ne pro Toma Cruise, který včera oslavil třiapadesát let. Televizní ukázky na Mission: Impossible – Národ grázlů za trailery nijak nezaostávají a vypadá to, že se máme opravdu na co těšit. Mimochodem, jaký je váš nejoblíbenější díl ze série?

Mission: Impossible - Národ grázlů: Sedm videí

V Mission: Impossible - Rogue Nation bude agent Hunt (Tom Cruise) a jeho tým čelit tajné organizaci jménem Syndikát, jež je protikladem Huntovy vládní agentury IMF (Impossible Mission Force), kterou chce Syndikát zničit. Cruise znovu doprovodí Simon Pegg, Jeremy Renner a Ving Rhames. Nově je doplní Alec Baldwin, Rebecca Ferguson a Sean Harris. První verzi scénáře napsal Drew Pearce (Iron Man 3), následně po něm úkol převzal neprověřený Will Staples. Režíruje Christopher McQuarrie, se kterým Cruise spolupracoval už na filmech Jack Reacher, Valkýra a Na hraně zítřka. Česká a slovenská premiéra jsou naplánovány na 30.7. 2015.

Galerie: 2

Mission: Impossible 5 v televizních upoutávkách | Fandíme filmu Mission: Impossible 5 v televizních upoutávkách | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest