Captain America 3: Smrt nevinných, generál Ross ad.

Captain America 3: Smrt nevinných, generál Ross ad. | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 10 obrázků
Dnešní novince říkejme třeba "letem světem z příprav Captaina Ameriky 3". Přinášíme nejrůznější drobné střípky informací a nejnovější fotky z natáčení.

Na evropském filmovém veletrhu Cineeurope vystoupil se svými nejbližšími projekty také Marvel. Vedle jiných snímků přivezl i Captaina Ameriku: Civil War, o kterém spolurežisér Joe Russo prozradil v podstatě to, co známe už z oficiální synopse. Tedy že události filmu budou vyprovokované civilními ztrátami na životek, ke kterým dojde během jedné z akcí Avengers. Na veletrhu se promítalo také video, ve kterém bylo vidět, jak to mezi Captainem Amerikou (Chris Evans) a Iron Manem (Robert Downey Jr.) skřípe, avšak nic bližšího o upoutávce nevíme.

Pozornost fanoušků připoutal daleko víc William Hurt, který si zopakuje roli generála Rosse, v níž se poprvé objevil v Neuvěřitelném Hulkovi. Ten v rozhovoru uvedl, že v Civil War bude hrát novou, hodně odlišnou verzi původní postavy. V interview hovoří také o tom, že postava je hodně jiná také proto, že je jiný celý styl nového filmu, takže je docela dobře možné, že Hurt prostě nechtěl reportéra nechat odejít s prázdnou, a tak mu alespoň krásnými slovy pověděl, že „Civil War není Neuvěřitelný Hulk“. Někteří fanoušci však v jeho neurčitém vyjádření vidí potvrzení toho, že se Ross ve filmech změní v Red Hulka, stejně jako v komiksech.

Následně pro vás máme pár nových obrázků. V galerii najdete lehce pozměněné logo filmu, Winter Soldiera (Sebastian Stan), artwork se záporákem Crossbonesem, promo obrázek, který sdílel Jeremy Renner, a konečně fotky z natáčení filmu. Na nich vidíme opět Nigérii, což potvrzuje popelářské auto, které je stejné jako na starších fotkách z natáčení. To samé auto pak dostane slušně zabrat v níže přiloženém videu. Na fotkách můžete vidět také IFID nebo-li Centrum pro infekční choroby. Jde o schodu náhod a schovává se v omšelém komplexu kupříkladu někdo ze záporáků? Nebo se budou Avengers potýkat s vypuštěním nějaké nebezpečné nemoci? Poslední fotka je z maskérny Leslie Bibb, která na svém Instagramu naznačila, že se natáčení Civil War také účastní. Bibb si v Iron Manovi 1 a 2 zahrála reportérku.

Na závěr přidáváme ještě špetku nepotvrzených zvěstí, které najdete pod videem. Nic z toho nemusí být pravda, nicméně čtěte na vlastní nebezpečí!

Captain America: Natáčení bouračky náklaďáku

Black Panther údajně zpočátku nebude mít s rozmíškou Avengers nic společného, bude na nějaké vlastní misi (údajně bude pronásledovat Winter Soldiera), ale když přijde na lámání chleba, stát bude spíše na straně Tonyho Starka. Máme se tak těšit na souboj s Kapitánem Amerikou, ve kterém narazí vibranium o vibranium (Pantherův oblek je protkaný stejným kovem, ze kterého je ukutý Kapitánův štít).

Ant-Man má mít zbrusu nový, modernější kostým, má se vedle zmenšování také zvětšovat, avšak ve zmenšené podobě se máme těšit na scénu, ve které jej Hawkeye vystřelí na svém šípu. War Machine má být ještě více obrněný, než kdykoliv předtím a má používat speciální kanón, který jde odpojit a používat jako válečné kladivo. Captain America má pod svou uniformu dostat drátěné brnění a Falcon údajně bude v bitvě využívat služeb svého věrného pomocníka Redwinga. Akorát že ve filmu to nebude telepaticky ovládaný pták, ale rádiově řízený dron. A ještě jednou zdůrazňujeme, že poslední dva odstavce jsou plné prozatím nepotvrzených zvěstí!

Captain America: Civil War navazuje tam, kde skončil Age of Ultron. Steve Rogers vede nový tým Avengers, který se i nadále snaží ochraňovat lidstvo. Po dalším mezinárodním incidentu, který se neobejde bez obětí a škod, však narůstá politický tlak na ustanovení řádu, který pevně určí, kdy a kde mají Avengers zasahovat a kdo je odpovědný za případné škody. Politický tlak rozdělí Avengers a to ve chvíli, kdy se snaží svět ochránit před novým hanebným nepřítelem.

Ve filmu se vrací ti Avengers, kteří se na konci Age of Ultron stále nalézali na zemském povrchu, tedy Captain America (Chris Evans), Iron Man (Robert Downey Jr.), Black Widow (Scarlett Johansson), Hawkeye (Jeremy Renner), War Machine (Don Cheadle), Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), Vision (Paul Bettany) a Falcon (Anthony Mackie). Dále se vrací postavy z Captaina Ameriky: Winter Soldier, tedy Winter Soldier (Sebastian Stan), Sharon Carter (Emily VanCamp) a Crossbones (Frank Grillo). Dále se ve filmu objeví také Ant-Man (Paul Rudd) a generál Ross (William Hurt). Nově se ve světě Marvelu představí také Black Panther (Chadwick Boseman), Baron Zemo (Daniel Brühl) a Martin Freeman v blíže nespecifikované roli. Režírují Joe a Anthony Russoovi, scénář napsali Christopher Markus a Stephen McFeely. Česká premiéra je naplánována na 5.5. 2016. 

Zdroje: IGN, THR, Leslie Bibb, Just Jared, CBM, Jeremy Renner, Heroic Hollywood I, II, Sebastian Stan, Joblo

Captain America: Občanská válka

12.04.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 11

Captain America 3: Smrt nevinných, generál Ross ad. | Fandíme filmu Captain America 3: Smrt nevinných, generál Ross ad. | Fandíme filmu Captain America 3: Smrt nevinných, generál Ross ad. | Fandíme filmu Captain America 3: Smrt nevinných, generál Ross ad. | Fandíme filmu Captain America 3: Smrt nevinných, generál Ross ad. | Fandíme filmu Captain America 3: Smrt nevinných, generál Ross ad. | Fandíme filmu Captain America 3: Smrt nevinných, generál Ross ad. | Fandíme filmu Captain America 3: Smrt nevinných, generál Ross ad. | Fandíme filmu Captain America 3: Smrt nevinných, generál Ross ad. | Fandíme filmu Captain America 3: Smrt nevinných, generál Ross ad. | Fandíme filmu Captain America 3: Smrt nevinných, generál Ross ad. | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest