Vincentův svět: Seriál Entourage míří na plátna

Vincentův svět: Seriál Entourage míří na plátna | Fandíme filmu
Vincova povedená partička hollywoodských party boys se vrací, aby se podělila o ještě jeden kolotoč průšvihů, až se Vincent pokusí zrežírovat svůj první film.

Seriál Entourage (u nás Vincentův svět) běžel na HBO po osm sezon a soustředil se na mladou filmovou hvězdu Vincenta Chase a jeho partu kamarádíčků, na život v Hollywoodu a přátelské pouto mezi čtveřicí nesourodých mužů. Seriál je volně inspirovaný hollywoodskou zkušeností herce Marka Wahlberga, který seriál produkoval. Úvodní sezony sklízely nadšené ohlasy, u těch pozdějších už byly reakce kritiky i veřejnosti výrazně slabší. Přesto se nakonec Vincova parta dočkala ještě celovečerního filmu.

V tom se vrací všichni staří známí, tedy Adrian Grenier jako Vince Chase, Kevin Connolly jako Eric Murphy, Jerry Ferrara jako Turtle, Kevin Dillon jako Johnny Drama a Jeremy Piven jako Vincův neomalený agent Ari Gold. Děj se odehrává po skončení seriálu a Vince se tentokrát pustí do svého režijního debutu. Trailery slibují opět celou řadu cameí, které byly pro seriál typické, stejně jako nekonečný sled večírků, přitažlivých žen a potíží, do kterých se vypečená partička dostane. Zahraniční recenze nejsou dvakrát přívětivé, avšak zdá se, že skalní příznivci hrdinů by si měli přijít na své. Film napsal a zrežíroval tvůrce seriálu Doug Ellin, se scénářem mu pomohl Rob Weiss, jeden z předních scenáristů seriálu. Slovenská premiéra je naplánována už na tento čtvrtek, 11.6., česká na příští týden, tedy na 18. června. Obrázek na titulce je výřez z plakátu k fiktivnímu filmu Hyde, který Vince režíruje.

Vincentův svět: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest