Captain America 3: Jeden z hrdinů bude chybět

Captain America 3: Jeden z hrdinů bude chybět | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Jeden z herců definitivně potvrdil, že jako jeden z mála bude v Captain America: Civil War skutečně chybět. Dočkáme se jiného, kterého jsme nečekali?

Článek může obsahovat menší spoilery.

Začneme dobrými zprávami. V Captain America: Civil War se stejně jako v předchozích marvelovkách objeví...Stan Lee! Stvořitel Avengers prozradil, že má další ze svých tradičních cameí natočené, můžeme se tedy těšit. Kdo se naopak neukáže, je Nick Fury. Potvrdil to sám jeho představitel Samuel L. Jackson. V jeho kontraktu už zbývají jen dva filmy. Schovává si Marvel Jacksona na dvojdílné Avengers: Infinity War? Možné to je, ale nezní to příliš uvěřitelně, Jackson se už nad rámec své smlouvy objevil několikrát v seriálu Agents of S.H.I.E.L.D. a i v aktuálním rozhovoru uvedl, že se Marvelu rád upíše na další filmy, protože se mu s ním dobře spolupracuje. Není tedy snad pro bývalého šéfa S.H.I.E.L.D.u v Captain America 3 místo? Zatím to tak vypadá, ale kdo ví, Jacksonovi příznivci mohou doufat, že někdy později dostane alespoň malé cameo.

Pokračujeme řadou drobností. Frank Grillo (Crossbones) sice dotočil v Atlantě, avšak naznačuje, že jeho úloha ve filmu tím nekončí. Na place se vedle jiných stavila také Hayley Atwell, nicméně se zdá, že se jednalo o čistě zdvořilostní návštěvu. Až na malou výjimku (spoiler) Peggy Carter ve filmu figurovat nebude. Dále se dozvídáme, že kulisa v Atlantě zastupuje nigerský Lagos. Na baretu jednoho z přítomných oficírů lze totiž vidět logo lagosské dopravní policie. Avšak pokud jste se těšili, že se film v Africe podívá především do bájné Wakandy (domovina superhrdiny Black Panthera), nezoufejte, dle dostupných informací bychom ji měli navštívit také.

Stejný zdroj ovšem tvrdí jednu daleko odvážnější věc! Podle serveru We Are Wakanda se ve filmu ukáže nový Hulk! MCU Exchange zprávu dál rozvádí a rovnou tvrdí, že se zcela určitě jedná o Red Hulka, což by možná nebylo až tak podivné, vzhledem k tomu, že se po dlouhé době z ničeho nic ve filmu objeví generál Thaddeus Ross (William Hurt). Poprvé od Neuvěřitelného Hulka. A právě Ross se v komiksech mění v Red Hulka, původně proto, aby byl schopen se postavit Hulkovi klasickému. Red Hulk má obdobné schopnosti jako zelený Hulk, podstatný rozdíl je v tom, že je daleko inteligentnější, schopný strategického uvažování. MCU Exchange zároveň tvrdí, že se ve filmu objeví i klasický Hulk a svede s tím červeným epický souboj. Zatím je samozřejmě těžké věřit i tomu, že by se Ross skutečně přeměnil v Red Hulka. Ale souboj s původním Hulkem? To zní jako čirá fikce, doposud vše nasvěčuje tomu, že Mark Ruffalo ve filmu vůbec hrát nebude.

Poslední zvěst je divoká podstatně méně. U Martina Freemana zatím nevíme, jakou roli ve filmu dostal. Dříve se proslýchalo, že by mohl hrát jakéhosi vládního zmocněnce, ale podle nejnovějších zpráv by to mohl být rovnou ministerský předseda Velké Británie. Británie ve filmu má být jedním z předních států, které budou požadovat, aby nasazování týmu Avengers do boje mělo nějaká pevně daná pravidla. Co vy na to? Dovedete si jej jako politika představit?

V galerii najdete fotku z natáčení, na které sám sebe zachytil Paul Bettany (Vision), aby konečně ukojil hlad fanoušků po jeho maličkosti. V galerii je dále k vidění současná podoba Sebastiana Stana (Winter Soldier) a nejnovější artwork.

Captain America: Civil War navazuje tam, kde skončil Age of Ultron. Steve Rogers vede nový tým Avengers, který se i nadále snaží ochraňovat lidstvo. Po dalším mezinárodním incidentu, který se neobejde bez obětí a škod, však narůstá politický tlak na ustanovení řádu, který pevně určí, kdy a kde mají Avengers zasahovat a kdo je odpovědný za případné škody. Politický tlak rozdělí Avengers a to ve chvíli, kdy se snaží svět ochránit před novým hanebným nepřítelem.

Ve filmu se vrací ti Avengers, kteří se na konci Age of Ultron stále nalézali na zemském povrchu, tedy Captain America (Chris Evans), Iron Man (Robert Downey Jr.), Black Widow (Scarlett Johansson), Hawkeye (Jeremy Renner), War Machine (Don Cheadle), Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), Vision (Paul Bettany) a Falcon (Anthony Mackie). Dále se vrací postavy z Captaina Ameriky: Winter Soldier, tedy Winter Soldier (Sebastian Stan), Sharon Carter (Emily VanCamp) a Crossbones (Frank Grillo). Dále se ve filmu objeví také Ant-Man (Paul Rudd) a generál Ross (William Hurt). Nově se ve světě Marvelu představí také Black Panther (Chadwick Boseman), Baron Zemo (Daniel Brühl) a Martin Freeman v blíže nespecifikované roli. Režírují Joe a Anthony Russoovi, scénář napsali Christopher Markus a Stephen McFeely. Česká premiéra je naplánována na 5.5. 2016. 

Zdroje: Latino-Review, Collider, Marisa Magnatta, Heroic Hollywood, Just Jared, Hayley Atwell, CBM, MCU Exchange, We Are Wakanda, Paul Bettany

Captain America: Občanská válka

12.04.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 3

Captain America 3: Jeden z hrdinů bude chybět | Fandíme filmu Captain America 3: Jeden z hrdinů bude chybět | Fandíme filmu Captain America 3: Jeden z hrdinů bude chybět | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest