Ant-Man: Nové záběry ve 4 spotech a plakát

Ant-Man: Nové záběry ve 4 spotech a plakát | Fandíme filmu
A proč vlastně Ant-Man potřebuje nosit vzduchotěsnou helmu?

Série čtyř spotů ukazuje především již známé, ale také dosud neviděné záběry z Ant-Mana, další komiksovky od studia Marvel. V playlistu tak můžete vidět zloděje Scotta Langa (Paul Rudd) v akci, hrdinovo zmenšování nebo laserové dělo hlavního záporáka, Yellowjacketa (Corey Stall). V galerii je k vidění také nejnovější plakát, který ukazuje, že Ant-Man používá při jezdění na hmyzu sedlo.

Něco málo o filmu prozradilo také poslední číslo časopisu Empire. Část z něj jsme vám odhalili už v minulé novince, tentokrát se zaměříme na Ant-Manův kostým. Návrháři Ivo Coveney a Sammy Sheldon se na projektu podíleli už za předchozího režiséra, Edgara Wrighta a jejich práce neskončila ještě dlouho potom, co už se dávno natáčelo (už s režisérem Paytonem Reedem). Návrháři vysvětlují, proč musí Ant-Man nosit helmu. Je to jednoduché. Zmenšuje se tak rychle, že by molekuly vzduchu v plicích najednou byly obrovské a roztrhly by jej. Proto musí mít vlastní uzavřený dýchací systém. V kombinéze koluje také „tajemná chemikálie“, zřejmě takzvané „částice Pym“, látka, která je v komiksech zodpovědná za zmenšování. Závěrem se návrháři vyjádřili také ke kabelům, které vedou Ant-Manovi z helmy. Nemohl by mu je nepřítel snadno vytrhnout? Asi ano, ale prostě vypadají cool, tak se jich návrháři nedokázali zbavit. Když diváci uvěří, že se hrdina magicky zmenšuje, nějaké nepraktické kabely je nemůžou rozhodit.

Ant-Man: 4 nové spoty

Brilantní zloděj Scott Lang (Paul Rudd) se dovede neuvěřitelně zmenšit a zároveň nabýt na síle. Aby svému mentorovi doktoru Hanku Pymovi (Michael Douglas) pomohl uchránit před novou hrozbou tajemství Ant-Manova obleku, bude v sobě muset objevit hrdinu. Navzdory zdánlivě nepřekonatelným překážkám musí Pym a Lang uskutečnit vychytralý plán, který zachrání svět. Na scénáři původně pracovali Edgar Wright a Joe Cornish, následně si jej k natáčení upravil režisér Peyton Reed, společně s Adamem McKayem a Paulem Ruddem. Během natáčení pomáhali s potřebnými úpravami Gabriel Ferrari a Andrew Barrer. V hlavních rolích hrají Paul Rudd, Michael Douglas, Evangeline Lilly, Corey Stoll, Michael Peña, Bobby Cannavale, Judy Greer, John Slattery a T.I. Česká premiéra je stanovena na 16.7. 2015, slovenská na 23.7. 2015.

Zdroje: Oficiální Facebook, CBM

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest