Ant-Man: Ve filmu se má objevit alespoň jeden Avenger

Ant-Man: Ve filmu se má objevit alespoň jeden Avenger | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 10 obrázků
Který? A co se změnilo oproti původnímu scénáři Edgara Wrighta? Přidáváme desítku nejnovějších obrázků. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Několik z uvedených fotografií se objevilo v lepší kvalitě.

V aktuálním čísle magazínu Empire vyšly zbrusu nové obrázky ke snímku Ant-Man (najdete je dole v galerii), ale článek hodně mluví také o odchodu původního režiséra Edgara Wrighta a o přepisování jeho scénáře. Poslední kapkou byly pro Wrighta úpravy, které na žádost Marvelu na jeho scénáři udělali Dave Callaham (Expendables, Godzilla) a Eric Parson (většina Marvel One-Shotů, seriál Agent Carter). Úplný rozsah změn asi hned tak odhalen nebude, avšak zdá se, že problém zřejmě navzdory předpokladům nebyl v tom, že by film bylo potřeba hlouběji zasadit do filmového světa Marvelu. Původní scénář obsahoval camea kolegů Avengerů a Wright dokonce údajně napsal ant-manovskou potitulkovou scénu k Avengers: Age of Ultron.

Podle Evangeline Lilly (představitelka Hope Van Dyne, dcery Hanka Pyma, která bude podle herečky dost tvrdá, docela mrcha a teprve v průběhu filmu trochu pookřeje) se původní a nový scénář nejvíc liší v přístupu. Wrightův film se ani na okamžik nebral vážně, měla to být bláznivá taškařice od začátku až do konce. Scénáři od Paula Rudda a Adama McKaye sice humor také nechybí, ale jsou v něm i emocionální momenty. Co se konkrétních drobných změn týče, záporák původně neměl být označován jako Yellowjacket (postava známá z komiksů, kde jde ve skutečnosti o další Ant-Manovo alter-ego), měl to být jakýsi „Nano Warior“. Několik postav bylo z filmu zcela vystřiženo, stejně jako jedna automobilová honička.

Nový režisér Peyton Reed měl ze svého úkolu docela nahnáno - přebíral materiál, který si někdo jiný několik let piplal k obrazu svému a natáčení se kvapem blížilo, takže měl strach, že jej Marvel do filmu nenechá otisknout sama sebe a také se obával Wrightovy reakce. Nakonec se ale Reedovi podařilo filmu přinést přinejmenším důkladnější zkoumání odvrácené tváře Hanka Pyma (Michael Douglas), původního Ant-Mana, který je ve filmu mentorem Ant-Mana nového, Scotta Langa (Paul Rudd). S Wrightem si Reed naprosto bez problémů mailuje, žádná zášť mezi nimi nepanuje.

A konečně: Ve filmu by se mohl objevit přinejmenším Falcon (Anthony Mackie) a možná i další Avengeři!

Brilantní zloděj Scott Lang (Paul Rudd) se dovede neuvěřitelně zmenšit a zároveň nabýt na síle. Aby svému mentorovi doktoru Hanku Pymovi (Michael Douglas) pomohl uchránit před novou hrozbou tajemství Ant-Manova obleku, bude v sobě muset objevit hrdinu. Navzdory zdánlivě nepřekonatelným překážkám musí Pym a Lang uskutečnit vychytralý plán, který zachrání svět. Na scénáři původně pracovali Edgar Wright a Joe Cornish, následně si jej k natáčení upravil režisér Peyton Reed, společně s Adamem McKayem a Paulem Ruddem. Během natáčení pomáhali s potřebnými úpravami Gabriel Ferrari a Andrew Barrer. V hlavních rolích hrají Paul Rudd, Michael Douglas, Evangeline Lilly, Corey Stoll, Michael Peña, Bobby Cannavale, Judy Greer, John Slattery a T.I. Česká premiéra je stanovena na 16.7. 2015, slovenská na 23.7. 2015.

Zdroje: Empire, CBM, CBM II

Galerie: 11

Ant-Man: Ve filmu se má objevit alespoň jeden Avenger | Fandíme filmu Ant-Man: Ve filmu se má objevit alespoň jeden Avenger | Fandíme filmu Ant-Man: Ve filmu se má objevit alespoň jeden Avenger | Fandíme filmu Ant-Man: Ve filmu se má objevit alespoň jeden Avenger | Fandíme filmu Ant-Man: Ve filmu se má objevit alespoň jeden Avenger | Fandíme filmu Ant-Man: Ve filmu se má objevit alespoň jeden Avenger | Fandíme filmu Ant-Man: Ve filmu se má objevit alespoň jeden Avenger | Fandíme filmu Ant-Man: Ve filmu se má objevit alespoň jeden Avenger | Fandíme filmu Ant-Man: Ve filmu se má objevit alespoň jeden Avenger | Fandíme filmu Ant-Man: Ve filmu se má objevit alespoň jeden Avenger | Fandíme filmu Ant-Man: Ve filmu se má objevit alespoň jeden Avenger | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest