Transformers: Chystaná pokračování mají scenáristy

Transformers: Chystaná pokračování mají scenáristy | Fandíme filmu
Producenti Michael Bay a Steven Spielberg pomáhají vybírat borce, kteří si vezmou na triko příští robotická dobrodružství.

V březnu vyšlo najevo, že už i Transformers chystají svůj vlastní propojený svět, který dostal na povel scenárista a producent Akiva Goldsman (Já, Robot, Čistá duše, Šifra mistra Leonarda). Teď byli odhaleni někteří členové Goldsmanova týmu, který naplánuje další budoucnost Transformers, a pak se jeho členové podělí o jednotlivé filmy. Jsou to:

Robert Kirkman, autor komiksů Živí mrtví a spolutvůrce stejnojmenného televizního seriálu. Dvojice Art Marcum, Matt Holloway je podepsaná pod Punishera: Warzone, chystaného Higlandera a prvního Iron Mana, i když u toho se traduje, že se filmaři na původní scénář vykašlali a Robert Downey Jr. s Jonem Favreau napsali film sami za pochodu. Podobnou zkušenost má Zak Penn - jeho scénář k prvním Avengers Joss Whedon také na poslední chvíli od podlahy přepsal. Dále se podílel na X-Men 2 a 3, Neuvěřitelném Hulkovi nebo Pacific Rim 2. Posledním do party je prozatím Jeff Pinker, který vyrostl ve stáji J.J. Abramse - postupně se podílel na seriálech Alias, Lost a Fringe. Na plátno pomáhal Amazing Spider-Manovi 2.

Další scenáristé budou přibývat, tak uvidíme, jestli se potvrdí úsloví „víc hlav víc ví“ nebo na nás příští Transformers vytáhnou to samé, jako všichni předchozí.

Zdroje: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest