Den nezávislosti 2: Natáčení začalo

Den nezávislosti 2: Natáčení začalo | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Zemi opět hrozí globální destrukce z rukou mimozemských nájezdníků, a tak filmaři ještě na poslední chvíli posilují obsazení starými i novými tvářemi.

Už 5. května začalo v Novém Mexiku natáčení Dne nezávislosti 2. Na poslední chvíli se tak ještě jednou rozšiřovalo obsazení. Definitivně bylo potvrzeno, že se Judd Hirsch vrací jako Julius Levinson, otec Davida Levinsona (Jeff Goldblum) a Billl Pullman jako bývalý prezident Spojených států z časů prvního filmu. Jeho dceru ztvární Maika Monroe, která na sebe výrazně upozornila v hororu Neutečeš. Víme o ní, že by ve filmu měla randit s horkokrevným stíhačem, jehož ztvární Liam Hemsworth. Nově USA vede ženská prezidentka, již ztvární Sela Ward (Uprchlík, Kriminálka New York). V blíže nespecifikované roli se objeví DeObia Oparei (menší role v Dreddovi, Pirátech z Karibiku 4, Hře o trůny) a osmiletá McKenna Grace si zahraje jakousi Daisy, téměř jistě tedy dceru některé z dospělých postav. Závěrem doplňujeme, že Jesse Usher skutečně ve filmu ztvární Dylana Dubrowa, syna Jasmine Dubrow (Vivica A. Fox) a kapitána Stevena Hillera, jehož v prvním filmu hrál Will Smith, avšak v tom druhém si svou roli nezopakuje. Potvrdila to sama Vivica A. Fox. V galerii najdete dvě fotky. Na jedné spolu Jeff Goldblum a Joey King letí společně na natáčení, na druhé štáb přivítala během prvních dnů na place duhu. Je to dobré znamení?

Podle toho co zatím víme, se má děj filmu odehrávat dvacet let po událostech toho prvního. Poražení útočníci si letěli pro posily a teď jsou konečně zpátky, aby rozpoutali další útok celosvětového měřítka. Lidstvo mezitím urychlilo svůj vývoj výzkumem mimozemských technologií, tudíž bychom se měli dočkat značně rozdílného zápolení než posledně. Ve středu dění by tentokrát měla být další generace pozemšťanů, potomci hrdinů z prvního filmu, kteří si invazi ani pořádně nepamatují nebo ji dokonce nezažili a celý svůj život vyrůstali v invazí změněném světě.

Pokračování veleúspěšné sci-fi z roku 1996 opět zrežíruje Roland Emmerich, na scénáři postupně pracovali Roland Emmerich a producent filmu Dean Devlin, následně James Vanderbilt (Zodiac, The Amazing Spider-Man 1 a 2) a neznámý Carter Blanchard. Česka i slovenská premiéra filmu jsou stanoveny na 30.6. 2016.

Zdroje: Roland Emmerich I, II, III, IV, V, VI, VII, Dean Devlin, THR, The Wrap, MLine

 

Galerie: 2

Den nezávislosti 2: Natáčení začalo | Fandíme filmu Den nezávislosti 2: Natáčení začalo | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest