Terminátor: Genisys už zase fláká reklamní kampaň

Terminátor: Genisys už zase fláká reklamní kampaň | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Takhle ošklivé plakáty už tu dlouho nebyly. Navíc opět odhalují zásadní filmový spoiler. AKTUALIZOVÁNO o další plakát.

AKTUALIZACE: Do galerie přidáváme ještě jeden plakát, který možná není nijak objevný, ale alespoň se jedná o solidní řemeslo.

Terminátor: Genisys dělá dál všechno proto, aby mezi diváky zasel nedůvěru. Na prvních oficiálních fotkách herci pózovali na jakémsi nahodilém letišti, jako by vypadli z nějakého maškarního bálu a ne z filmu za stovky milionů dolarů. Trailery nebyly vyloženě špatné, ale nikdy nedokázaly vyloženě ohromit, nebylo z nich nikdy moc zřejmé, v jak vážné atmosféře se vlastně film ponese a ještě se z nich zdálo, že nás čekají značně brakovité dialogy. To se s postupem času zlepšovalo a zlepšovalo, abychom však nakonec zase dostali pořádnou ťafku na solar.

Postupně vyšlo šest nových plakátů. Společný plakát sice není nikterak převratný, ale aspoň neuráží. Samostatné character postery se ale vážně nepovedly. Všechny postavy na nich vypadají až příliš jako malované. Přiznám se, že nepoznám, zda se jedná skutečně o malby nebo o nesmírně silné retuše, nicméně takhle si plakát k jednomu z nejočekávanějších blockubsterů roku rozhodně nepředstavuji. Mrtvolné obrázky vypadají jako obálky laciných sci-fi románů, které se snaží filmy bláhově napodobovat. Plakáty navíc dál pokračují ve spoilerování. O tom, že záporákem filmu tentokrát bude sám John Connor (Jason Clarke), se dozvídáme už i z plakátů, takže o překvapení přijdou i ti, kteří se nekoukají na trailery - stačí se projít po chodbě kina. John Connor je potom označován jako Terminátor, model T-3000, tak uvidíme, zda půjde o hybrid Johna s robotem anebo o robota, který Johna pouze simuluje. 

Co říkáte na plakáty vy? Taky vás tak udivili nebo jsem příliš kritický?

Galerie: 7

Terminátor: Genisys už zase fláká reklamní kampaň | Fandíme filmu Terminátor: Genisys už zase fláká reklamní kampaň | Fandíme filmu Terminátor: Genisys už zase fláká reklamní kampaň | Fandíme filmu Terminátor: Genisys už zase fláká reklamní kampaň | Fandíme filmu Terminátor: Genisys už zase fláká reklamní kampaň | Fandíme filmu Terminátor: Genisys už zase fláká reklamní kampaň | Fandíme filmu Terminátor: Genisys už zase fláká reklamní kampaň | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest