Robotech: Hraná adaptace v rukou Jamese Wana?

Robotech: Hraná adaptace v rukou Jamese Wana? | Fandíme filmu
Až James Wan dodělá V zajetí démonů 2, vrhne se pak na Aquamana? Rychle a zběsile 8? Toť otázka. Třeba dá přednost filmu podle japonského anime.

Jamesi Wanovi nouze o práci v budoucnu rozhodně hrozit nebude. Tenhle šikovný chlapík brzy začne natáčet pokračování V zajetí démonů, k tomu mu Warneři nabízejí celovečerní film komiksového Aquamana a teď by jej Sony rádo přesvědčilo, aby zadaptoval snímek podle starého anime z osmdesátých let minulého století, kterým je Robotech

Animovaný seriál se odehrává v časech, kdy lidé na Zemi vyvinuli obří roboty z technologie mimozemšťanů, jejichž kosmická loď havarovala na ostrově v jižním Tichomoří. Využití cizí vyspělé technologie však přijde lidstvu vhod, protože bude muset odrazit útoky zlých návštěvníků z vesmíru a hlavní naději vkládá do dvou mladých pilotů, kteří rozhodnou o osudu celé planety.

Wan dokázal, že přes svou dosavadní kariéru menších filmů dokáže ukočírovat i velkorozpočtovou podívanou, jakou nám předvedl v Rychle a zběsile 7. Sci-fi epos v jeho podání, kde by nechyběl žánr mecha, by tak nemusel dopadnout vůbec špatně. Komu se líbily Transformers nebo Pacific Rim, ten by si mohl najít cestu i k Robotech.

Zdroje: Deadline, Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest