Wonder Woman se chopí režisérka Thora 2

Wonder Woman se chopí režisérka Thora 2 | Fandíme filmu
Patty Jenkins měla režírovat Thora 2, nakonec je novou režisérkou Wonder Woman. Kdo se uchází o hlavní mužskou roli?

Před několika týdny se Warner rozešel s režisérkou Michelle MacLaren, která pro studio měla točit Wonder Woman. Oficiální zpráva citovala tvůrčí neshody, tehdejší klepy dokonce tak zásadní rozpory, jako kdy by se měl film vlastně odehrávat. 

I podle nejnovějších zákulisních zpráv, se měly vize studia a režisérky maximálně lišit. Warner chtěl údajně točit charakterní drama s menším důrazem na akci, zatímco MacLaren si film představovala jako epický origin story ve stylu Statečného srdce. Šéfové Warneru údajně nevěřili tomu, že by doposud televizní režisérka takhle velké měřítko zvládla. Režisérka dle zákulisních informací špatně zvládala náročnou pre-produkci, navíc studio zároveň testovalo šest různých verzí scénáře, přičemž ta od MacLaren a Jasona Fuchse prý měla v testech nejslabší přijetí.

Michelle velice rychle nahradila Patty Jenkins, režisérska seriálů Entourage či The Killing, popřípadě filmu Zrůda, za který dostala představitelka hlavní role, Charlize Theron, Oscara. Pikantní je, že Jenkins před několika lety měla točit Thora: Temný svět, ale kvůli „tvůrčím neshodám“ se nakonec s Marvelem zase rozešla. Jenkins by měla zrealizovat zmiňovanou komorní vizi studia a má stihnout původně zamýšlenou premiéru v roce 2017.

Vedle nové režisérky také studio hledá představitele Stevea Trevora, hrdinčina nápadníka. Už dříve se vyjasnilo, že roli nebude hrát Scott Eastwood. Tomu byla role nabídnuta, avšak raději místo ní přijal jinou ve filmu Suicide Squad. O žádném dalším jménu zatím s určitostí nevíme, avšak šušká se, že by ve hře mohli být Alexander Skarsgard a Liam Hemsworth.

Zdroje: THR, Variety, Meet the Movie Press

Wonder Woman

25.05.2017 | USA
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest