Terminátor: Genisys - Mezinárodní trailer

Terminátor: Genisys - Mezinárodní trailer | Fandíme filmu
Nový trailer a další upoutávky se opřely do střihu a vykreslují nového Terminátora v zajím nejlepším světle.

Předem je třeba upozornit, že velký spoiler, který se objevil už v minulém traileru, je prezentován i v nejnovějších upoutávkách a zřejmě už napevno zůstane součástí propagační kampaně Terminátora: Genisys. Stále přitom není zřejmé, zda danou informaci film odhalí hned v úvodu a má pro nás přichystaná další překvapení, anebo se skutečně jedná o brutální spoiler, který nám studio nestoudně vložilo přímo do upoutávek. Takže pokud nechcete vědět víc, nečtěte dál.

Nejnovější trailery jsou stříhané v takovém tempu, že film začíná působit docela stylově. Vytratily se proslovy, linou se na nás jen úsečné hlášky a akční záblesky bez kontextu, který by je mohl stahovat ke dnu. Genisys se v upoutávkách vykresluje jako program, který zničí lidstvo a je úzce navázaný na Johnna Connora (Jason Clarke), nový mezičlánek mezi strojem a člověkem. Jako akce ve sci-fi kulisách tak Terminátor: Genisys vypadá lépe a lépe, je otázkou, nakolik do celého konceptu bude sedět poněkud otřepaný humor a bezkrevné násilí, které robotickou noční můru přenáší do říše neškodných "videoher".

Terminátor: Genisys - Nové upoutávky

Když John Connor (Jason Clarke), vůdce lidského hnutí odporu, pošle zpátky do roku 1984 seržanta Kylea Reese (Jai Courtney), aby ochránil Sarah Connor (Emilia Clarke) a zabezpečil tak budoucnost, nečekaný vývoj událostí vytvoří odchylku v časovém kontinuu. Seržant Reese se tak ocitá v nové a naprosto neznámé verzi minulosti, ve které musí čelit nebezpečným novým nepřátelům a důvěřovat nepravděpodobným spojencům, včetně Ochránce (Arnold Schwarzenegger). Čeká na něj nečekaný nový úkol: Musí restartovat budoucnost. Dále hrají J.K. Simmons, Dayo Okeniyi, Matt Smith a Byunh-hun Lee. Režíruje Alan Taylor, scénář napsali Laeta Kalogridis a Patrick Lussier. České i slovenské datum premiéry jsou stanoveny na 9.7. 2015.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest