X-Men: Apocalypse - Připojí se Havok, možná Gambit

X-Men: Apocalypse - Připojí se Havok, možná Gambit | Fandíme filmu
Kolem potenciální účasti Channinga Tatuma se stále mlží, kolem Hugha Jackmana zrovna tak. A jak bude provázaný x-menovský vesmír?

Režisér Bryan Singer na svém Instagramu představil dalšího mutanta, kterého uvidíme ve snímku X-Men: Apocalypse. Je jím Havok v podání Lucase Tilla. Pokud jste tedy chtěli vědět, zda se jeden z hrdinů předchozích dvou filmů nakonec vrátí, teď je jasno. O něco složitější je to s Gambitem, kterého nově hraje Channing Tatum. Ten okolo své potenciální účasti chodí jak kolem horké kaše. Na jednu stranu tvrdí, že nemůže nic prozradit, na druhou stranu se reportéra MTV zeptal, jestli bychom opravdu chtěli nového hrdinu potkat už v X-Men: Apocalypse, bez bližšího představení, které přinese až následující sólový film. Z jeho prohlášení tak můžeme dedukovat, že nějaké maličké cameo pravděpodobně v X-Men: Apocalypse mít bude, avšak to nejlepší si schovává až do samostatného Gambita.

Reportér El Mayimbe ze serveru Latino-Review potom tvrdí, že se Tatum snaží do režisérského křesla dostat nějakou těžkou váhu. Údajně už byli osloveni Darren Aronofksy a Bennett Miller (Moneyball, Hon na lišku), kteří však oba nabídku odmítli. Pokud skutečně bude nakonec film točit režisér podobného kalibru, lze si samozřejmě jen těžko představit, že Gambit bude jen odlehčená letní zábava. Ale nepředbíhejme, film má premiéru už 6.10. 2016, takže oficiální oznámení režiséra je jistě v dohledu.

Podobné nejasnosti jako kolem Tatuma, panují i kolem Hugh Jackmana, alias Wolverina. U toho také stále nevíme, v jakém rozsahu se ve filmu vlastně objeví. Fanoušci by ho přitom určitě vidět chtěli, už jen proto, že na konci snímku X-Men: Budoucí minulost jej Mystique (Jennifer Lawrence) odváží neznámo kam. Naposledy byl na „Rosomáka“ tázán scenárista Simon Kinberg, který připustil, že snímek X-Men: Apocalypse bude odpovídat na některé dosud nezodpovězené otázky, avšak při konkrétním dotazu na Jackmana odvětil jednoduché „bez komentáře“.

To ale není všechno, co scenárista v aktuálním rozhovoru pro IGN prozradil. S reportérem se dostal především do krátké, leč zajímavé debaty o tom, jak budou chystané x-menovské snímky propojené. Není tajemstvím, že dosud byl v kontinuitě jednotlivých filmů slušný hokej, to by se však po částečném resetu provedeném v X-Men: Budoucí minulost mělo zlepšit. Deadpool zřejmě bude na ostatní filmy navazovat pouze v drobnostech, filmy které přijdou po X-Men: Apocalypse už budou brát zásadní události v potaz. Dějiny lidstva výrazně změnila už Budoucí minulost - v roce 1973 Magneto hodil americkému prezidentovi na hlavu stadion a veřejnost se definitivně dozvěděla o existenci mutantů. O deset let později se v X-Men: Apocalypse stane něco ještě výraznějšího a další filmy se zvratem v dějinách budou pracovat. X-Men: Apocaylpse uvidíme v českých kinech 19.5. 2016.

Jako malý bonus do galerie přidáváme obrázek, který sdílela Olivia Munn. Má to snad být ukázka toho, jako bude na filmovém plátně vypadat kostým Psylocke, kterou hraje?

Děj filmu má být zasazen do 80.let dvacátého století a měl by se zaobírat prastarými mutanty, kteří na Zemi žijí už tisíce let a ve starověku byli uctíváni jako bohové. Ti by se podle náznaků filmařů mohli do přítomnosti dostat díky hrátkám v čase, které probíhaly během Days of Future Past.

Chystaný film je volně inspirován stejnojmenným komiksem a scénář k němu připravují Bryan Singer, Simon Kinberg, Mike Dougherty a Dan Harris. Režírovat má znovu Singer. Ve svých rolích se určitě vrátí Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicolas Hoult a James McAvoy. Vedle toho by se měl zřejmě vrátit také Hugh Jackman v roli Wolverina. Vedle výše uvedených soupisku doplňují také mladší verze mutantů, známých z původní trilogie. Česká premiéra je stanovena na 19.5. 2016.

Zdroje: Olivia Munn, Bryan Singer, IGN, El Mayimbe

Gambit

USA
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest