Infinitely Polar Bear: Mark Ruffalo maniodepresivní

Infinitely Polar Bear: Mark Ruffalo maniodepresivní | Fandíme filmu
Mark Ruffalo vyšiluje jako Hulk, ničivými změnami nálad si však projde i jako otec s bipolární poruchou. Pusťte si trailery, seznamte se.

Koho by napadlo, že se představitelé Hulka a Gamory sejdou na filmovém plátně dřív, než to zařídí studio Marvel? V době, kdy většina filmového světa nedočkavě vyhlíží velkého zeleného bijce se dvěma osobnostmi, se zrodil mnohem menší snímek, ve kterém tentýž herec dává světu poznat, že zvládá i hlubší roviny herectví. Ovšem to ještě neznamená, že se mu nedaří využít zkušenosti získané při natáčení Avengers.

Ve snímku Infinitely Polar Bear, od debutující režisérky Mayi Forbes, se Mark Ruffalo ocitne v roli maniodepresivního otce, který se má záhy postarat o své dvě malé dcery. Zní to velmi dramaticky, ale o to pozitivněji působí záměr režisérky, udělat z této zápletky dramatickou komedii. Když se totiž jeho manželka (Zoe Saldana) rozhodne věnovat studiu, přenechá mu na zkoušku děti a my pak, alespoň podle traileru, budeme sledovat divokou jízdu mezi Ruffalovými depresemi a manickými stavy.

Na snímku se vedle Mayi Forbes podílel také J.J. Abrams jako výkonný producent. Ten snímek velice chválí a vyjádřil svou radost, že se na něm mohla jeho společnost Bad Robot podílet. A něco by na tom snad mohlo být, protože tu rozhodně nejde o snímek, který by měl sypat tučné miliony. Nicméně podle recenzí není snímek až tak temný, což by mohlo být pro některé diváky na škodu, pro některé naopak.

Kde je háček? Infinitely Polar Bear měl premiéru už loni na festivalu v Sundance a přesto to s mezinárodní distribucí nevypadá nijak nadějně. U nás nejspíš budeme muset doufat ve vydání na DVD.

Infinitely Polar Bear: Trailery

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest