X-Men: Apocalypse - Objeví se Psylocke a Jubilee

X-Men: Apocalypse - Objeví se Psylocke a Jubilee | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Doplní je další staří známí mutanti, přičemž jednoho z nich bychom ve filmu opravdu nečekali. A kdy se začne natáčet?

Výčet mutantů, kteří se objeví v X-Men: Apocalypse je stále širší a širší. Sám režisér Bryan Singer odhalil, že si zatím nezkušená Lana Condor zahraje Jubilee. Mutantku hrály v původní x-menovské trilogii už dvě různé herečky, pokaždé se však jednalo o vedlejší postavu, která s aktuální verzí jen těžko bude mít něco společného. V komiksech je Jubilee mladá Američanka čínského původu, která mohla být úspěšnou gymnastkou, ale v pubertě se místo toho začala dopouštět drobných krádeží. Když zemřeli její rodiče, žila nějakou dobu jako bezdomovec a pak se jí ujali X-Meni. Její silou je vyvolání plasmické energie, kterou v podobě koulí či vln vysílá na své protivníky a nechá ji explodovat. Patří mezi mutanty s největším potenciálem a teoreticky v sobě skrývá sílu atomového výbuchu.

Druhou novou mutantkou je Psylocke, u které však zatím nevíme, kdo ji bude hrát. V komiksech je dcerou mimozemšťana, sestrou superhrdiny zvaného Captain Britain. Jak už její jméno napovídá, má obdobné síly jako profesor Xavier. Dokáže číst myšlenky, vytvářet iluze, ovládat okolní bytosti nebo vysílat proudy ničivé psychické energie. Taktéž Psylocke se už ve filmech jednou objevila, i když se v X-Men 3 jednalo o úplně jinou postavu, která pouze byla na poslední chvíli z nejasných důvodů přejmenována. Můžeme předpokládat, že jak Jubilee, tak Psylocke budou vedlejší postavy, které možná dostanou větší prostor někdy v budoucnu.

Dále se proslýchá, že by ve filmu mohli mít camea Channing Tatum (Gambit), Hugh Jackman (Wolverine) a Halle Berry (stará Storm). Tatum asi nikoho nepřekvapí, u něj se vždycky tak nějak předpokládalo, že se před svým samostatným filmem v X-Men: Apocalypse mihne. U Jackmana jsme si také vždycky byli prakticky jistí, že jej ve filmu potkáme, zarazí tak jen zmínka o tom, že by měl mít pouze cameo. Nejedná se sice o oficiálně potvrzenou informaci, ale i tak nejspíš existuje šance, že se dočkáme teprve druhého x-menovského filmu, ve kterém nebude Wolverine jednou z hlavních postav. Největší šok jednoznačně působí zmínka o staré Storm. Už dříve se proslýchalo, že by se ve filmu mohl objevit starý Magneto, tak že by na téhle zvěsti opravdu něco bylo? A co na nás v tom případě filmaři chystají? Zaskočíme z nějakého důvodu do vzdálené budoucnosti? Poputují postavy v čase? Půjde o iluzi?

Natáčení má v Montrealu začít 28. dubna, tak se třeba dozvíme víc. Dole v galerii najdete fanouškovský koncept art, na kterém si můžete prohlédnout, jak by mohla Lana Condor vypadat ve své roli, dále samotnou Lanu Condor, režiséra Bryana Singera na lovu filmových lokací a konečně Alexandru Shipp (mladá Storm) a Sophie Turner (mladá Jean Grey), které pózují se svojí filmovou trenérkou Holly Lawson (uprostřed).

Zdroje: Bryan Singer, Bosslogic, El Mayimbe, Jeff Sneider, Holly Lawson

Galerie: 4

X-Men: Apocalypse - Objeví se Psylocke a Jubilee | Fandíme filmu X-Men: Apocalypse - Objeví se Psylocke a Jubilee | Fandíme filmu X-Men: Apocalypse - Objeví se Psylocke a Jubilee | Fandíme filmu X-Men: Apocalypse - Objeví se Psylocke a Jubilee | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest