Král Artuš odhaluje první fotku z placu a synopsi

Král Artuš odhaluje první fotku z placu a synopsi | Fandíme filmu
Navíc doplňujeme nová jména hereckých tváří, které se na plátně kromě Charlieho Hunnama a Astrid Berges-Frisbeyi objeví.

Guy Ritchie sfoukl špionážní dobovku s názvem Krycí jméno U.N.C.L.E a v srpnu ji vyšle do kin. Na nedostatek práce si však rodák z Anglie nemůže stěžovat, protože začal dělat na novém filmu o Králi Artušovi, který se má dočkat alespoň pěti pokračování. První fotku z placu režisér pořídil s představitelem titulního hrdiny, jímž je Charlie Hunnam. V roli krásné Guinevere uvidíme Astrid Berges-Frisbey (Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna, Výchozí bod). Natáčení bude probíhat v londýnských ateliérech a filmaři se také podívají do Walesu a Skotska.

V příběhu poznáme Artuše ještě jako obyčejného člověka, který se potuluje se svou družinou v uličkách podsvětí. Jeho život však nečekaně nabere zcela nový směr, když uchopí do svých rukou legendární meč Excalibur, se kterým bude muset vykonat nejedno těžké rozhodnutí. Společně se skupinkou rytířů a tajemnou ženou Guinevere, se musí Artuš naučit ovládat meč, vyrovnat se s vnitřními démony, sjednotit lid, ale hlavně porazit tyranského Vortigerna, který zavraždil jeho rodiče a ukradl korunu, jež patří Artušovi.  

Role Vortigerna se zhostil Jude Law. Krále Uthera, Artušova otce, si zahraje Eric Bana. V obsazení Artušova mentora Bedivera (má tak trochu připomínat čaroděje Merlina) došlo k přeobsazení. Idrise Elbu nahradil Djimon Hounsou. Jako posledním jmenovaným je Aidan Gillen (Hra o trůny) v roli Goosefata Billa.  

Zdroj: Collider

Zdroj fotky: Guy Ritchie Twitter

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest