Vybíjená: Viewegh spojil síly s Partičkou

Vybíjená: Viewegh spojil síly s Partičkou | Fandíme filmu
Suchánek, Genzer a Sokol pod dohledem Petra Nikolaeva (Báječná léta pod psa) přinesou už ve čtvrtek do kin novou adaptaci Michala Viewegha.

Pokud máte rádi televizní pořad Partička, nebo knihy Michala Viewegha, pak je Vybíjená možná filmem právě pro vás. Jedná se totiž o adaptaci stejnojmenné knihy jednoho z nejúspěšnějších, ne-li vůbec nejúspěšnějšího českého spisovatele posledních let, ve kterém si ústřední role rozebrali právě pánové z Partičky. Snímek natočil režisér Petr Nikolaev, který se do povědomí diváků zapsal nejvíce určitě filmy Báječná léta pod psa, Lidice a Příběh kmotra. Zajímavostí je, že první ze jmenovaných je rovněž adaptací knihy Michala Viewegha, přičemž se ve své době jednalo o velmi ceněný a úspěšný film.

Scénář Vybíjené napsal Miroslav Oščatka, který již s Nikolaevem spolupracoval na filmu Příběh kmotra. Hlavní role v novém filmu ztvárnili, jak již bylo řečeno, herci z populární Partičky, tedy Ondřej Sokol, Michal Suchánek, a Richard Genzer. Ve vedlejších rolích se objeví Simona Krainová, Lukáš Vaculík, nebo Hynek Čermák.

Příběh, odehrávající se v několika časových rovinách, se točí okolo tří kamarádů ze školy, a jejich hořkosladkém bilancování nad životem na abiturientském srazu. Film měl předpremiéru 7. března v Londýně (na tu se mimochodem údajně přišel podívat Woody Harrelson), do našich kin vstoupí ve čtvrtek 12.3.. Vy se zatím můžete kouknout do seznamu videí, který jsme pro vás představili. Obsahuje teaser, trailer a také film o filmu.

Vybíjená: Trailer a další upoutávky

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest