Mile 22: Iko Uwais a Ronda Rousey v akčním thrilleru

Mile 22: Iko Uwais a Ronda Rousey v akčním thrilleru | Fandíme filmu
Iko Uwais z Raidu a Ronda Rousey z Expendables 3 musí spojit síly proti korupci. Nebudou ji řešit tlacháním u stolu, ale hrubou silou.

Z akčních titulů The Raid jsme poznali, že Iko Uwais má bojové dovednosti v malíčku. Totéž můžeme říci i o profesionální zápasnici Rondě Rousey, kterou si Sylvester Stallone vybral do třetího dílu Expendables.

Uwais a Rousey stanou po svých bocích v chystaném akčním thrilleru Mile 22 a z producentské funkce na ně bude dohlížet Peter Berg (Na život a na smrt, Hancock). Ten projevil pro spolupráci s oběma aktéry nadšení a zároveň uvedl, že je velkým fanouškem filmů The Raid a rád by chtěl vytvořit film v duchu, jaký přinesla nová bojová vlna z Indonésie. „Ronda a Iko budou velmi silný a jedinečný tým,“ dodal Berg na závěr. Tak ještě, aby to dostal do rukou nějaký schopný režisér a můžeme se dočkat dobré akční zábavy. Ve filmu se setkáme s indonéským policistou a agentkou CIA, kteří budou muset dohromady čelit násilné a extrémní politické korupci. Scénář napsal Graham Roland, jenž se podílel na seriálech Prison Break, Almost Human, Ztraceni a Fringe

Zdroj: Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest