Spectre: Padouch a Bond girl se představují

Spectre: Padouch a Bond girl se představují | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Dave Bautista a Léa Seydoux o svých postavách, Režisér Mendes o své motivaci a filmu samotném. K tomu nové oficiální video z natáčení a fotky.

Magazín Empire dostal exkluzivní přístup k právě natáčené bondovce Spectre, a tak na nás pan Bond upírá své modré oči z obálky a uvnitř magazín přinesl nejnovější střípky z natáčení. Konkrétně se zaměřil na záporáka, Mr. Hinxe a Bond girl, doktorku Madeleine Swann. Hinx má být pravou rukou hlavního záporáka, ale i když jej hraje velikán Dave Bautista, nejde podle hercova vyjádření o klasického hromotluka. Hinx je vedle síly obdařen vzděláním i intelektem. Na rozdíl od Draxe Ničitele (Bautistova průlomová role ve Strážcích Galaxie) ví, co je to metafora, umí se oblékat, má dobré vychování a dovede vám doporučit k rybě to správné víno.

Bautista je rád, že nezůstane zaškatulkovaný jako tvrdohlavý pařez a stejně tak Léa Seydoux trvá na tom, že Madeleine Swann není typická Bond girl. Je přemýšlivější, rozhodně nad Jamesem nehodlá vzdychat a není to bojovnice. Sice se nevzdá svých cílů, ale pořád je to přeci jen doktorka. Kromě nových informací zveřejnil Empire také několik nových fotek, které všechny najdete dole v galerii.

V magazínu mluvili o své motivaci dva noví herci, v novém oficiálním videu promlouvá starý známý režisér, Sam Mendes. V nové featurette tvrdí, že klíčovou roli v jeho návratu hrál dobrý příběh. Novou misi dává do pohybu sám Bond (Daniel Craig). Od začátku někoho pronásleduje, i když zpočátku netušíme koho a proč. Film se má ohlížet k podstatné části Bondova dětství, ale také se zaměří na „děti“ Sama Mendese. Režisér v předchozí bondovce, Skyfall, představil nového M (Ralph Fiennes), novou Moneypenny (Naomie Harris) a nového Q (Ben Whishaw), které teď hodlá dále rozvíjet. Všichni tři nasadí svou kariéru i život pro Bonda, který je teď paradoxně z celého týmu nejzkušenější. Celý snímek pak má být o tom, jestli Bond  má dál žít životem, jakým žil doteď, jestli je podstatný a jestli má pokračovat.

Spectre: Video z natáčení

Zdroje: Empire, Oficiální web

Galerie: 5

Spectre: Padouch a Bond girl se představují | Fandíme filmu Spectre: Padouch a Bond girl se představují | Fandíme filmu Spectre: Padouch a Bond girl se představují | Fandíme filmu Spectre: Padouch a Bond girl se představují | Fandíme filmu Spectre: Padouch a Bond girl se představují | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest