Avengers: Age of Ultron - Plakát s celým týmem

Avengers: Age of Ultron - Plakát s celým týmem | Fandíme filmu
Nový oficiální plakát odhaluje návrat dalšího hrdiny. AKTUALIZOVÁNO: Plakát odhalil také dalšího hudebního skladatele.

AKTUALIZACE: Na plakátu lze nalézt ještě jednu perličku. Blíže nespecifikované dodatky k hudebnímu doprovodu složil legendární Danny Elfman. Přizvání druhého skladatele přitom u filmů podobného rozsahu není nikterak výjimečné. Produkce je často v takovém spěchu, že se pomocná ruka vždycky hodí. V naprosté většině případů se ale jedná o bezejmenné žoldáky nebo o mladé hudebníky, na které komponování celého soundtracku teprve čeká. Tak proč k takové výpomoci zvát zrovna muže Elfmanova kalibru? Navíc u Marvelu, který byl svým šetřením na hudbě vždycky pověstný. Nejspíš se jedná o souhru mnoha náhod, o kterých jednou bude někdo vyprávět vtipnou historku, ale kdo ví, třeba má Danny složit hudbu pro potitulkovou scénu...třeba něco, jako tohle...

Původní text: Po kratším mlčení Marvel zahajuje další marketingovou ofenzivu a zveřejnil plakát k Avengers: Age of Ultron. Všichni „Mstitelé“ jsou na něm pohromadě, zatímco se kolem nich hroutí celý svět. Bohužel je třeba konstatovat, že se grafici zrovna nevytáhli a na celém obrázku je až příliš patrné, že se jedná o photoshopovou koláž. Příště by to chtělo jednotlivé hrdiny do společného prostředí zasadit trochu citlivěji. Jizvy a škrábance však dávají jasně najevo, že na hrdiny opět čeká perná fuška, což je potom úplně jasné z armády robotických přisluhovačů záporáka Ultrona, která zaplňuje celou oblohu. Zajímavé je, že Vision (Paul Bettany) je pořád ještě před našimi zraky ukrýván, i když jako hračka nebo na nejrůznějších promoartech už je k vidění poměrně často. Naopak Quicksilver (Aaron Taylor-Johnson) a Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) v podobných případech často chybí. Ale je docela dobře možné, že hračky zkrátka míří především na malé kluky a těm prostě lépe prodáte robota s pláštěm, než chlápka v elasťácích a holku v sukni.

Plakát tentokrát není zajímavý jen kvůli své vizuální stránce, ale také díky výčtu herců v dolní části. Nechybí samozřejmě nikdo z hlavních představitelů, avšak skutečně za pozornost stojí další jména. Tak především výčet zmiňuje Anthonyho Mackieho! Ve filmu by se tedy měl objevit Falcon, poslední pozemský superhrdina, jehož účast ve filmu stále ještě nebyla oficiálně potvrzena. Dále plakát oficiálně potvrzuje účast Heimdalla (Idris Elba), s kterým má přijít také jeden další starý známý, Peggy Carter (Hayley Atwell) a profesora Selviga (Stellan Skarsgård). Je s podivem, že se na plakátě objevují herci, kteří budou mít ve filmu více či méně camea, avšak Thomase Kretschmanna nebo Andyho Serkise byste hledali marně. Přitom první jmenovaný hraje poměrně důležitou vedlejší postavu Barona von Struckera a druhý je mezinárodní hvězdou, počítá se s ním do dalších filmů a objevil se hned v prvním traileru. Opět je ale klidně možné, že se nejedná o žádnou záhadnou konspiraci, ale někteří herci mají zkrátka smluvně zakotveno, že jejich jméno bude při propagaci vidět více než jména jiná.

Co říkáte na plakát vy? A jste rádi, že se ve filmu přinejmenším mihne Sam Wilson alias Falcon?

Zdroj: Oficiální Facebook Avengers

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest